Joka vuotinen vuoden alkuun tapahtuva siivousvimma osui jälleen kohdilleen. 10 jätesäkillistä tavaraa/lelua/vaatetta lähti näiden seinien sisältä roskiin ja kiertoon muiden iloksi. Viikon aikana siivosin jokaisesta huoneesta kaappeja ja eilen lauantaina päätös siivoukselle oli suursiivo jossa samalla joulu sai kyytiä! Kuinka ihana Joulua on laittaa mutta myönnän sen olevan ihana heivata pois! ;)



Siivotessani kaappeja osui vastaan nämä lasi-ihanuudet avaamattomassa paketissa. En edes muistanut näiden olemassa oloa..hups.. :)
"Riisuin" kodin todella yksinkertaiseksi ja "tyhjäksi" sillä olen pitkästä aikaa saanut taas inspiraation kirppari kierroksille ja sitä myöten niiden tuunauksille uuteen käyttöön. Näin ollen yritän tällä pelkistetyllä sisustuksella saada ideoita mitä nämä tilat kaipaisivat ja mitä niihin voisi keksiä jotta niissä olisi jotakin särmää. :)



Vallilan verhotkin löytyivät avaamattomasta paketista ja muistinkin että ennen rakentamisen valmistumista ostinkin ne valmiiksi odottelemaan tähän poikamme huoneeseen, vaan muuton yhteydessä näköjään oli jemmautunut hyvään piiloon. Käärin verhot rullalle kapaksi.



Lasten huoneet saavat toistaiseksi olla melko avarana sillä leikkiessä sitä tilaa tarvitaan. Näistäkin kaapeista irtosi 4 säkillistä leluja! Huhhahhei.. :O



Tasavertaisuuden nimissä piti tyttärellekin vaihtaa toiset verhot ikkunaan. Samalla sai vaihtua päiväpeittokin ompelemaani peitteeseen. Verhoihin olisi tarkoitus ommella sivuihin pienet jatkot beigestä kankaasta kunhan saan ompelukoneen kaivettua kaapista.. ;)



Takkahuone raikastui jälleen kevääksi kun joulu riisuttiin pois.



Erikoista mutta totta: aiemmassa kodissamme kun ei ollut erinäistä kodinhoitohuonetta ja haaveilin aina siitä kuinka sinne saa kätevästi "piiloon" kaikki ylimääräinen. Kunnes muutimme ja sain viimein suunnittelemamme kodinhoitohuoneen on haaveeni pitää sen tasot ja naulakot mahdollisimman tyhjänä! :D Illalla aina viimeisenä käyn vielä järjestelemässä kodinhoitohuoneen, haluan sen olevan joka aamu herätessäni tyhjä ja siisti! Ja vielä siivotessani kaappeja kaikesta turhasta, nyt on 3 kaappia täysin tyhjänä ja mahdollisuus tähän "tyhjyyden" näkyyn mahdollisempaa! :D



Arki kengät ja arkitakit saavat olla sentään käytännöllisyyden nimissä näkyvillä. Joskin kuvasta takit puuttuvat siivousvimmani jäljiltä. Mutta jo tätä kirjoittaessani on naulat täynnä takkeja. ;)



Ainiin, ja saihan keittiökin uutta tekstiiliä yllensä. Kuosi oli mielestäni kaunis ja kangaskaupassa se aivankuin pyysi päästä keittiöömme.. ;)

Huomenna haen keittiön pöydälle jonkin kauniin kukkakimpun ja nautin kevään odottelusta! :)