IMG_0951-normal.jpg

 

Jotta elämä tuntuisi ihanalta ja aurinkoiselta, on sen kerättävä ylleen toisinaan tummia, jopa synkkiä pilviä. Joka tapauksessa niidenkin välistä pilkottaa aina valo ja auringonsäteet. Ja vaikka niitä ei juuri silloin näkisikään, on luotettava ja uskottava siihen että niitä siellä on!

Toisinaan kun sitä joutuu hetken pelkäämään pahinta on uskomattoman ihana tunne kun pelko osoittautuu turhaksi ja saa helpotuksen. Kuinka sitä osaakaan taas arvostaa kaikkea uudella eri tavalla!

Ehdit iloitsemaan helpotuksesta ystäville ja he toki elävät onnessa mukana. Sitten tulee vastavuoroisesti päivä kun ystävä ilmoittaa että hänellä taas kaikki ei olekaan niin kuin pitäisi. Toki puolestani minä myötäelän ystävänä hänen rinnallansa ja mietin hänen ajatuksiaan hänen omissa peloissaan, tietäen että ne eivät ole helppoja. Helpottavaa on toki se että kaikki on hoidettavissa ja mitään peruuttamatonta ei asiassa ole. Elämä jatkuu yhtä koettelemusta rikkaampana! :)

Se jota yritän tekstilläni kuitenkin kertoa, ja jota lähipiirinikin on joutunut monesti minulta kuulemaan: jokaisen ihmisen kuuluisi rakastaa itseään niin paljon että hoitaisi omaa terveyttään eikä epäröisi edes hetken vertaa jos havaitsee jotakin jota epäilee. "Turhia" lääkärikäyntejä ei olekaan! Edes nuori ikä ei valitettavasti suojaa meiltä mitään. Esimerkilläni kerron että säännöllisillä terveystarkastuksilla ja seurannalla saatetaan estää monen pahemman asian kehittyminen! Ei siis ole "turhaan" lääkärillä vuosittain käyty. :)

 

IMG_4874-normal.jpg

 

Maratoonipuhelut ystävien kanssa on monesti pelastus suuntaan kuin toiseen.

 

IMG_4866-normal.jpg

 

Joskus sitä vain elämän on oltava hieman vinksallaan jotta se voisi taas palautua järjestykseen. :)

Kaikki on kuitenkin hyvin ja se on pääasia.

Mutta koska tämän tekstin tarkoitus ei ollut olla mitenkään masentava vaan ajatuksia herättävä ja muistutus siitä KOSKA ITSE OLET KÄYNYT VIIMEKSI PERUS TERVEYSTARKASTUKSISSA YM? ;) niin onhan tässä ollut paljon kaikkea ihanaa ja mukavaakin!

Tänään kävimme koko perheen valokuvauksessa ja voi jukrat sentään kuinka mahtavaa jälkeä ammattikuvaajat saavat vangituksi kuviin! Uskomatonta! Koska tämä vuosi on perheellemme monesti poikkeuksellinen, halusimme kuvata "perheemme tarinaa". Kuvasimme koko perhettä tavalla ja tyylillä joka kuvastaa perhettämme juuri sellaisena kuin se on. :D Lapset saivat toki oman aikansa kuvaajan käsittelyssä. Lisäksi, koska miehelleni ja minulle tulee tänä vuonna 10 vuotis hääpäivä, halusimme kuvauttaa myös meidät sen kunniaksi mutta hyvinkin epätavalliseen tyyliin mitä hääpäivän kuviksi voisi olettaa... ;)

 

nimet%C3%B6n-normal.jpg

Osa kuvista saa päätyä tauluiksi kotimme seinille, muut jäävät kotialbumiimme ja säilyvät muistoissa. <3 Juurikin tähän väliin kaiken asioiden keskelle tämä valokuvauskin sopi paremmin kuin hyvin. Kuvissa joita tänään otimme näkee juurikin sen mikä elämässä on tärkeintä?

Perhe ja terveys.

(unohtamatta Ystäviä!)

Minusta ja miehestäni otetuissa kuvissa halusin näkyvän ajatuksen ja fiiliksen seuraavasta lauseesta joka on mielestäni maailman kaunein. Se on Teleksin laulusta "Kaunein Kaikista":

"Onko mitään kauniimpaa kuin luvata elämänsä toisen käsivarsille ja siinä levätä?

...

Jos on aallot korkeita, ollaan samalla puolella."