Kuten aiemmin mainitisin, vietimme tyttäremme 8v kaverijuhlia. Varautukaa kunnon kuvapläjäykseen! :)
Aivan ensin, kaikkihan lähtivät kutsuista. Tyttären toiveesta ne olivat mustavalkoiset.


Kutsut kuoritettuina ja kirjattuna. :)Tarjoilupöytä katettuna.Hopeaa, valkoista ja ripaus mustaa! Viime vuosina tarjolla olleet hedelmät olivat yksi suosituimmista tarjottavista. Niimpä tänäkin vuonna ne saivat tuoda väriä tarjoiluun.Yläilmoista kuvattuna tarjoiluja.Suolaisessa päädyssä tarjolla olivat SUPERSUOSITUT patonginpalaset ja tuorejuustot, popcornit ja suolatikut.Lisäksi dipattava oli porkkanoita sekä pöydän toisessa päässä dipattavat kurkut.Makeana tarjolla oli vesimelonia, ratsastuskypäräkakkua sekä allergikoille omaa kakkua, appelsiinia ja piparkakkuja.Lisäksi vielä kirsikkatomaatteja ja viinirypäleitä.Joka kulmasta pöytää kuvattuna.... :)Tänä vuonna juhlijoiden mukaan lähtivät karkkibuffetista kerätyt karkit. Se toimi ikäänkuin samalla yhtenä ohjelmanumerona kun lapset onnesta soikeana jonottivat riemua täynnä odottaen omaa keräämisvuoroa! :)Karkit kerättiin hopeisiin pieniin paperipusseihin.Sankarin toiveesta musta-valko-hopea väriteema toistui buffetissakin. :)Buffetissa oli valkoisia vaahtokarkkeja, salmiakkitikkareita, lakritsimattopaloja, lakritsia, minttusuklaakonvehteja ja liitulakuja.Pöydällä oli hopeisiin kehyksiin kehystetty "Aadan karkkipuffet".

Ihanat pikkuiset tarjoilukauhat vuokrasin hääjuhlapalvelu Lumihopeasta. Vierailkaa ihanan tyylikkäillä sivuilla ja tutustukaa monipuoliseen palveluun! :)

Tänään on vuorossa juhlat nro. 2 kun mieheni sukulaiset saapuvat juhlistamaan tytärtä. Musta-valko-hopea teema jatkuu, tosin erilaisina. Siitä lisää myöhemmin. :)