Lukijat ovat kovasti kaivanneet sisustuskuvia joten saatte herkutella kuvilla tilasta josta ennen en ole julkaissutkaan kuvan kuvaa. Esittelyssä siis pesutilamme sekä sauna.
Olemme koko perhe kovia saunomaan ja saunomisen ystäviä joten oli ilmeisen selvää että myös saunan pitää olla meille mieluinen ja sopivan tilava.(Laudekuvat ovat otettuina niiden valmistumisen jälkeen, lauteiden reunan kaide puuttuu kuvasta).Saunan tila on reilu 6m2 ja meille sopivan tilava. Halusimme saunan olevan "ilmavan ja avaran" oloinen jonka vuoksi valitsimmekin kokonaisen lasiseinäkkeen pelkän lasisen saunaoven tilalle. Kuitenkin lauteiden selkänojapuiden takaa tulevista tunnelmavaloista tulee ihana valo illan hämärässä saunottaessa ja tunnelma on hämärässä tunnelmallinen ja rentouttava. Mieheni toiveesta saunaan asennettiin myös kaiuttimet (joista en alkuunkaan ollut ollenkaan innostunut), mutta jälkikäteen myönnän että hiljainen ja rauhallinen musiikki taustalla saunottaessa on itseasiassa aika rentouttavaa.
Materiaalivalinnat ja suunitelmat saunasta olivat yhteiset mutta työn osuus on kokonaan mieheni käsialaa. Pakko sanoa että ensimmäiseksi saunaksi aika täydellistä kädenjälkeä! :)Pesuhuoneen tilassa valitsimme melko aikaa kestävät laattavalinnat kuitenkin pientä "karheutta" etsien. Niimpä lattialaatta (samasta laatasta tehty nosto ikkunan kohdalle) onkin metallinhohtoista, harmaata ja eläväkuvioista laattaa. Valkoinen laatta on mattapintainen. Pesuhuoneesta on käynti omaan käyttöwc:mme.

Nyt kaipaan kommenttia, mitäs piditte? ;) Entä, haluatteko mahdollisesti säännöllisesti näitä sisustuskuvia kakkuherkutuksien lisäksi? :)