IMG_7480.jpg

 

IMG_7481.jpg

 

Terveisiä tänne blogin puolelle! Huh sentään, melkoinen tovi siinä taas vierähti edellisestä postauksesta. Uskomatonta kyllä miten aika voi rientää niin nopeaan tahtiin. Alkuvuosi on ollut äärimmäisen kiireinen, mutta pitää kyllä myöntää että siitäkin huolimatta todella antoisa ja mielenkiintoinen. Arjen keskellä on pitänyt olla monena, niin äitinä, vaimona, urheilijana kuin opiskelijana. Ystäviä olisi ollut ihana ehtiä enemmänkin näkemään, mutta jos heitä näkisi viimeinkin nyt kun itselläni alkoi kahden viikon loma!

 

IMG_7474.jpg

 

Työharjoitteluni tuli päätökseen eilen ja vein kiitokset mahtaville työtovereille. Käsintehtyä Fudgea sekä huulivoiteet.

Korttiin kirjoitin osuvan löytämäni tekstin: "Kuulen ja unohdan. Näen ja muistan. Teen ja ymmärrän."

 

IMG_7466.jpg

 

Viikonlopuista jolloin koko perhe on ollut kotona, olemme ottaneet arjen kiireestä hetkiä kiinni ja pyhitetty vapaapäiviä vain olemiselle. Olemme pötkötelleet muksujen kanssa pitkään viikonloppu aamuisin ja eräänä lauantai aamuna söimmekin kunnon aamiaisen ajan kanssa.

 

IMG_7452.jpg

 

IMG_7459.jpg

 

Tänään tytär laittoi keittiössä hösseliksi ja suunnitteli sekä toteutti illalle ruoan sekä jälkkärin!

 

IMG_7488.jpg

 

IMG_7487.jpg

 

Täytettyjä uunipaprikoita jauheliha-riisitäytteellä kera aura- sekä valkosipulijuuston!

 

IMG_7494.jpg

 

Jälkkäriksi suklaapannaria ja vaniljajäätelöä! :) Kyllä kelpasi! :)

Odottelen kovasti pääsiäisen aikaa jolloin kotiin innostuu tuomaan taas herkullisia väripilkkuja. Tämä alkaa nauttimaan pienestä minilomasta ja alkaa valmistelemaan kotia kevääseen. :)