IMG_5420-normal.jpg

 

Toisinaan on kovinkin mukavaa kun perheessämme mieskin viihtyy keittiössä aina silloin tällöin. ;) Viimeksi kun saimme viettää kahdenkeskistä laatuaikaa kotona, päätti mies kokata iltapalaa. Ja vaikka tämän perheen rouva on kaikki ruokainen (riittää että ruokaa on vain runsaasti!) ja mielestäni kaikki ruoka on yhtä hyvää niin tämä herkku oli aivan tajuttoman herkullista!

Ensin isäntä paistoi jauhelihapihvit (800 g naudan jauhelihaa+1 prk kermaviiliä+ 1pss sipulikeittoaineksia sekoitettuna yhteen, muotoilu pihveiksi ja pannulla paistaminen kypsiksi.) Sitten alkoi burgereiden kasaamainen:

Täysjyvä paahtoleivän pinnalle ketsuppia, tomaattiviipaleita, paistettuja punasipulirenkaita, ananasrengas, jauhelihapihvi, cheddarjuustoa. Vielä uunin lämpöön kunnes juusto sulaa ja leivän reunat rapeutuu. Päälle vielä kasa juustokastiketta. Lisäksi salaattia burgerin rinnalle ja lasillinen hyvää punaviiniä.

 

IMG_5416-normal.jpg

 

IMG_5418-normal.jpg

 

IMG_5427-normal.jpg

 

Lopuksi vielä kuva osittain syödystä burgerista. Onneksi mies tuntee vaimonsa ja varautui useamman burgerin valmistukseen. ;) Kyllä sitä itsetehtynä saa vaikka mitä herkkuja aikaiseksi! :)