IMG_7852.jpg

 

Tänä aamuna sain herätä minua varten valmistettuun aamupalapöytään. Jos vuodessa jonakin päivänä tuntee itsensä rakastetuksi, on se äitienpäivän aamu. Keittiöstä kuuluva kattiloiden kolina, sähkövatkaimen surina ja "ssshhhhhh, ettei äiti herää"-lausahdukset ovat niin hellyyttäviä kun tietää että siellä rakkaimmat unenpöpperöiset pörröpääni valmistelevat yllätystä minulle. <3 

Kolme aarrettani saapui sänkyni vierelle herättelemään minua ja päiväni alkoi heti halauksilla ja lahjomisilla! Mielestäni jokainen aamu saisi alkaa näin.. ;)

 

IMG_7860.jpg

 

Lahjoiksi sain tyynyn, ihastuttavan kynttilä/serviettiasetelman ja lapsilta itsetehdyt kortit. <3

 

IMG_7862.jpg

 

Tytär oli taiteillut korttiin kauniin kukkasen..

 

IMG_7863.jpg

 

Poika oli kirjoittanut oman keksimän runon ja se sai minut hymyilemään ja nauramaan onnesta raikuvasti. Oli kyllä hyvin minua kuvaava ja persoonallinen riimitys. <3 Pojan toiveesta en julkaise runoa täällä vaikka kovasti yritin lupaa saada suostuteltua. :)

 

IMG_7852.jpg

 

Aamupalaksi minulle oli keitetty kahvi, valmistettu leipä sekä leivottu maljakakku. Tytär leipoi ystävänsä kanssa perjantaina äitienpäiväksi maapähkinäbrownieita.

 

IMG_7854.jpg

 

IMG_7855.jpg

 

IMG_7857.jpg

 

Herkuttelun jälkeen päivä jatkui herkuttelulla.. Aamupäivästä kävimme minun Mammani luona (kakkua!), sieltä mieheni äitä onnittelemaan sekä sen jälkeen mieheni Mummun luokse (lisää kakkua!). Eilen piipahdimme vanhempieni mökillä tervehtien äitiäni. Onni on monta äitiä monessa sukupolvessa. <3

 

IMG_7867.jpg

 

Koska pääsimme lähtemään hyvissä ajoin aamusella, pääsimme kotiin jo hyvissä ajoin. Perheen miesväki teki toiveen päästä kotiin ennen suomen alkavaa peliä. ;) Kotiin tullessa nenäni eteen valmistettiin ruoka joka sisälsi lehtipihviä, maissia, salaattia ja patonkia. Njam!

 

IMG_7865.jpg

 

Ilma on hellinyt tämän päivän, kesä saapuu! Hetken huilailua sohvalla ja herkkujen sulattelua.. Mikäli vain vielä jaksaa, piipahdan ulkoilemassa pienen iltalenkin.

Toivottavasti jokainen Äiti olisi saanut viettää onnellista päivää! <3