ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE IHANILLE OSALLISTUJILLE JA SUPER MONIPUOLISISTA JA KIVOISTA KYSYMYKSISTÄ. TULEN VASTAAMAAN JOKAISEEN JA TEEN SIITÄ KOKONAAN OMAN POSTAUKSEN. SAMALLA ARVON VOITTAJAN JA ILMOITAN SEN TEILLE. :)

MEILLÄ ON TÄLLÄ HETKELLÄ PIENI KUUMEPOTILAS KOTONA JOTEN KUN TÄSTÄ PARANNUTAAN NIIN OLEN KUULOLLA TAAS. :)

OIKEIN IHANAA KESKIVIIKKOA TEILLE!

Heipparallaa ihanat lukijani! :) Tänään tuli mieleeni että voisin kirjoitella jotakin poikkeavaa. Tuli mieleeni että tällä kerralla te, hyvät lukijat saatte lähestyä minua ja minä puolestani kommentoin teille. :) Eli, kysy minulta mitä haluat kysyä! :D

Jätä kysymyksesi kommenttilaatikkoon. Tosin otan oikeudet itselleni mihin kaikkiin kysymyksiin haluan vastata, sillä kuten osa on varmasti huomannut, tämä blogi ei ole täysin avoin vaan pääasiassa sisustus ja leivontablogi, mutta toki itsestäni voin teille kertoa jotakin. :)

Toivottavasti saan monia ja monipuolisia (sekä asiallisia) kysymyksiä! :)

IMG_9397-normal.jpg

ps. Keväisen mielen kunniaksi laitetaan kysyjien kesken pieni arvonta käyntiin. :) Jätäthän siis sähköpostiosoitteesi jotta mahdollisen voiton osuessa saan tavoitettua voittajan. Annetaan arvonnan olla käynnissä toistaiseksi noin viikon verran..