IMG_6000.jpg

 

Päätin viikonloppuna pitää keskiviikkona talvisiivouksen. Maanantaina aloitin lasten lelujen inventaariolla jonka seurauksena kaappi tyhjentyi leikkimättömillä ja rikkinäisiltä leluilta. Eilen, tiistaina sai kyytiä vaatekaapit. 4 pussillista lapsille pieneksi jääneitä vaatteita jotka päätyvät kiertoon ystävien lapsille.

 

IMG_5997.jpg

 

Tänään lasten lähdettyä kouluun ja aamupalani syötyäni alkoi parin muun kaapin siivous. Sen jälkeen sai matot lähteä pikku pakkaseen tuulettumaan ja moppi alkoi heilumaan! ;) Parit verhot tuli vaihdettua myös. Samalla kaivoin pieniä talvisia koristeita esille ennen varsinaista joulun laittoa... Jotenkin tuo mintun väri viehättää minua nyt ja sitä sai tulla keittiöömme kaitaliinan muodossa näkyville.

 

IMG_6001.jpg

 

Olohuoneen pöydällekin tuli tehtyä yksinkertaista asetelmaa.

 

IMG_6003.jpg

 

Olohuoneen lipastollekin pääsi esille kaivetut vanhat joululehdet. Niitä olen pikkuhiljaa alkanut selailemaan ja hakemaan ideoita, fiiliksiä ja leivontaohjeita tulevaan jouluun.

 

IMG_6004.jpg

 

IMG_6010.jpg

 

Pojan huonetta ajattelin raikastaa ja vaihdoin valkoiset verhot vaihtelun vuoksi. Lisäksi sininen raitamatto sai kotiutua taas pitkästä aikaa pojan huoneen lattialle.

 

IMG_6012.jpg

 

Ja koska tiedän että koska velipojan huone sai uudistusta, olisi tyttö sitä mieltä että hän haluaa omaan huoneeseensa jotakin uutta myös! Niinpä ajattelin tehdä hänelle oman pienen koru-/kampauspöydän huoneen nurkalle. ;)

 

IMG_6019.jpg

 

Jossakin postauksessa mainitsinkin että tuli hankittua makuuhuoneeseen tv:lle oma taso lipaston muutettua olohuoneeseen. No nyt viimein muistin ottaa kuvia siitäkin! Eli tv-tasomme siirtyi takapihaltamme (rakennus ajoiltamme raksateline) pienen pesun kautta käyttöön. Kelvatkoon nyt siihen saakka kun kehitän tasoksi jotakin muuta.. ;)

 

IMG_6024.jpg

 

Lounaaksi siivouksen välissä tuli nautittua herkullista jauhelihakeittoa ja välipalana riisipuuroa. Tehokkasta liikunnasta kunnon siivous kyllä käy! :)

 

IMG_6026.jpg

 

Kun urakka on valmis, mikään ei voita kunnon kahvihetkeä! Itse "herkuttelen" kahvini teelusikallisella rakkauspakkausta kahvin seassa. <3

 

IMG_5992.jpg

 

Ruokakuvista vielä.. eilen päivälliseksi tuli syötyä lohkoperunoita, broileria sekä fetasalaattia banaaniviipaleilla! Salaatti maistui todella herkulliselta, nam!

Energistä viikkoa kaikille! :)