IMG_0307-normal.jpg

 

Huolestuneena mietin olenko kadottanut lukijani vähäisistä kommenteista päätellen? Toivottavasti en ja toivottavasti suuresti toivotut sisustuspostaukset innostavat teitäkin. :) Eräs lukijani nimittäin toivoi sisustuspostausta kotimme wc-tiloista joista vieraswc:n ole aiemmin edellisessä blogissani esitellytkin, mutta vuodatus kadotti kuvat. :( Nyt esittelyssä siis niin vieraswc:mme kuin pesutilojen yhteydessä toimiva omakäyttöwc-tilamme.

Ensin siis esittelyssä vieraswc, joka sijaitsee eteistilassamme. Sävy on arvatenkin vaaleaa. Päätyseinässä valkoiseksi maalattua "raakalautaa", muissa seinissä vaaleat raitatapetit. Päätyseinän kulmalistoina köyttä.

IMG_0301-normal.jpg

 

IMG_0303-normal.jpg

 

IMG_0302-normal.jpg

 

IMG_0305-normal.jpg

 

IMG_0306-normal.jpg

 

IMG_0304-normal.jpg

 

Wc sisältää pieniä yksityiskohtia näyttävää kattokruunua unohtamatta! Kattokruunu toimi edellisessä kodissamme olohuoneessa ja näin sen paikan silmissäni jo tätä kotiamme rakentaessamme että se siirtyy vieraswc-tilaan samantien! ;)  Mielestäni wc:nkin sisustus kuuluu yhtä tärkeään osaan kuin muutkin kodin tilat.

Sitten siirrytään omaan käyttöwc-tilaamme joka siis sijaitsee pesutilojemme yhteydessä.

 

IMG_1021-normal.jpg

 

Vieraswc:n väritys uskollisesti vaaleaa. Uskollisena turkoosille, se saa raikastaa tätä tilaa.

 

IMG_0289-normal.jpg

 

IMG_0293-normal.jpg

 

IMG_0292-normal.jpg

 

IMG_0294-normal.jpg

 

Päivittäiset ihonhoitotuotteet ovat päässeet esille asti herkullisten ulkoasujen vuoksi. ;)

 

Yritän tästä itsekin ryhdistäytyä ja käydä visiiteillä muidenkin blogeissa ahkerammin ja toki kommentoidakin. Olisi mukava tietää että mikäli teitä lukijoita käy täällä, jatkan toivepostauksillanne jatkossakin! Toiveita ja ideoita saa heittää tulemaan!

Eräänä toiveena heitettiin minun päivän ruokapäiväkirjaa, onko kiinnostusta? :)