Voileipäkakku on yksi herkuistani joita on aina ilo tehdä! :) Tämä kakku oli pienen pojan 1v synttäreillä ja koristelukin piti olla pikkumiehelle sopiva vasara-juustoineen. ;)
Täytteenä jälleen kerran tämä luottoresepti joka ei petä:
Leipänä täysjyväleipää ja kostutuksessa lihalientä.
Yksi täyte oli siis italiansalaattia ja kahdessa välissä on täytteenä tämä täyte:
1 suolakurkku
50g palvikinkkua
1 paprika
300g ruohosipulituorejuustoa
200g maksamakkaraa
200g créme fraichea
1rkl sinappia
150g emmental-juustoraastetta
50g majoneesia
Pilko kurkku, paprika ja kinkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita toisessa astiassa tuorejuusto, maksamakkara, creme fraiche, sinappi, majoneesi ja juustoraaste. Sekoita hyvin ja yhdistä joukkoon kinkku-paprika-kurkkuseos.
Kuorrutteena ruohosipulituorejuustoa. Koristeina herneenversoa, kirsikkatomaatteja ja cheddarjuustoa.
Kommentit