20141214_191926.jpg

 

Joulupuuhia on ollut koko viikolle joten bloggaaminenkin on ollut valitettavasti hiljaisempaa. Kuitenkin kaiken kiireenkin keskellä ollaan yritetty myös nauttia lähenevästä joulusta. Eräänä iltana tv:tä katsellessa dippailtiin porkkanoita, kurkkua ja paprikaa. Glögiä on myös keitelty ja riisipuuroa syöty.

 

20141212_182808.jpg

 

Lapset leipoivat Salme Paseja muutaman pellillisen. Piparkakkutalkoot ovat myös tänä viikonloppuna.

Ystäviäkin on nähty. Erään ystävän kanssa näkeminen valitettavasti peruuntui sillä onnistuin nyt taas saamaan ennen joulua jonkin pöpön ja koska en tietänyt meneekö se parempaan vaiko pahempaan suuntaan, suosittelin että siirrämme päivää näkemiselle etten vain tartuta ketään kipeäksi jouluksi. No, kyllä se olo siitä parani ja perus flunssa sieltä taas puski päälle. :( Tuntuu olevan todella pitkäaikainen on-off-flunssa joka kiertää nyt..

Alkuviikosta ystäväni tuli illalla glögille ja paransimme maailmaa. <3

Toisen ihanan ystäväni kanssa kävimme lounaalla ja pienellä shoppauskierroksella keskiviikkona. <3

Keskiviikkoiltana olin lasten koulun Joulujuhlassa katsomassa ihastuttavia esityksiä joita lapset ovat innolla odottaneet että pääsen näkemään heidät. Molempien rooliosuudet menivät hyvin! ;)

Tänään lastemme jalkapalloharkoissa on lapset vastaan aikuiset peli! Voin kertoa että tuon ikäiset ikiliikkujat vievät meitä aikuisia taas sata-nolla!! ;)

Lauantaina menemme ystäväpariskunnan luokse brunssille sen jälkeen kun lapset ovat käyneet koulussa hakemassa todistukset. <3

Ensi viikon alussa käymme isovanhempiemme luona viemässä Joulumuistamisia.

 

20141217_155729.jpg

 

Opettajille menevät lahjat ovat valmiina jo paketeissa. ;) Laitan lahjoista kuvat lauantaina kun ne ovat toimitettu perille. ;)

Eilen tein joulusiivouksen ja koti järjestyi Jouluun. Hieman muutin järjestystä ja voisinkin laittaa erillisen postauksen Joulukodistamme.

Saimme myös kaipaamaamme lunta! Voi sitä riemua! Valitettavasti vesisadetta on luvattu.. Toivotaan nyt että aatoksi saisi edes pienen pienen vaaleuden maahan.

Jännittävää mutta leppoisaa Joulunodotusta! ;)