IMG_9840-normal.jpg

 

Lapsena oli sininen ehdottomin lemppariväreistäni jonka vuoksi aikuisikäisenä olin saanut kyseisestä väristä kaikissa sen sävyissä ähkyn. Viime vuosien aikana tosin väri hiipii salakavalasti kotiimme pastellisävyisin muodoin ja aina keväisin!

 

IMG_9844-normal.jpg

 

Onneksi kuitenkin pienikin ripaus kyseistä väriä riittää tullakseen esille. :)

Vaan saimmepa viime viikonlopun viettää hempeyden ja pastellisävyjen saartamina! Viikonloppuun osui kahdet ristiäiset ja yhdet häät, eikä liikutuksen kyyneliltä vältytty. Nyt on lähellämme kaksi kaunista nimeä omaavaa pikkuista sekä onnellinen tuore aviopari jonka juhlassa sain toimia kaasona ja olla mukana luomassa heidän päiväänsä. Kiitos J kunniasta! <3 Jokaisessa juhlassa papit puhuivat todella kauniisti ja koskettavasti josta varmasti jokainen vieras sai itsellekin mietittävää.

 

IMG_9798-normal.jpg

 

Vaikka rakastan sisustamisen osalta vaaleaa ja hillittyä värimaailmaa, vaatekaappini onkin sitten päinvastainen! Rakastan väriä ja rohkeitakin kontrasteja värien yhdistämisessä! Onnekseni poikammekaan ei vieroksu (ainakaan vielä) värikkäitä vaatteita vaan pukee kiltisti mitä äiti sanoo. :D Mieheni tosin ei kaikkia väriehdotuksia päällensä pue yhtä kiltisti. ;) Koska juhla-asuni oli yksinkertainen ja hillitty halusin väripilkuksi sähkönsiniset kengät ja korut. Ja toki miehenikin piti sointua kanssani yksiin pukunsa kanssa joten juoksin ympäri kaupunkia metsästäen hänelle sopivaa kravattia. :D

Paras ystäväni loihti juhlameikkini sekä hiukseni, kiitos!!! <3 Tytär kävi kampaajalla saaden ihanat enkelikiharat, hän toimi morsiusneitona, pikkuveljen toimiessa sulhaspoikana.

Joskus on vain niin huippua olla turhamainen ja tälläytyä viimeisen päälle! ;)

Kiitos kaikille läheisille joiden kanssa saimme jakaa ikimuistoisia juhlia yhdessä!