IMG_6454.jpg

 

Vietämme tulevana lauantaina pikkujouluja perheen kesken ja viritin eilen illalla valmiiksi jo pikkujoulukuusen joka tänä vuonna on valkoinen minikuusi. Asensin kuuseen pienen valosarjan ja muutaman valkoisen käpykoristeen.

 

IMG_6455.jpg

 

Illalla lajittelin pyykkejä ja valmistin iltapalaa, vaan olipas lapset, varsinaiset Tiuhti ja Viuhti, ehtineet jatkaa kuusen koristelua. Huomasin että kuuseen oli ilmestynyt punaisia lappuja ja ne näyttivät siinä todella hienoilta!

 

IMG_6458.jpg

 

IMG_6459.jpg

 

Lähempää tutkiessani huomasin lapuissa numeroita. Lapset kertoivat että olivat tehneet minulle oman joulukalenterin! Olin aivan sydän sykkyrällä onnesta, ihana ajatus! Saan joka aamu etsiä päivän numeron ja siellä on aina minulle pieni viesti sille päivälle, hauska idea, vaude!

 

IMG_6464.jpg

 

Lasten mennessä nukkumaan en uteliaisuuttani malttanut olla katsomatta muutamaa lappua hieman etukäteen ihan vain mielenkiinnosta.. ;)

 

IMG_6462.jpg

 

17.12 oli ensimmäinen lappu jonka taakse kurkkasin ja sieltä löytyi Lepo päivä. Ihana ajatus! ;)

Noh.. pari lappua lisää katsoneena selvisi kuusen todellinen luonne...

 

IMG_6460.jpg

 

Päivälle 13.12: "Putsaa Pumpulin (kanimme) häkki" :D No just joo... :D

 

IMG_6461.jpg

 

9.12 "Kerttu (koira) pestään"

 

IMG_6221.jpg

 

Lapsille laitoin joulukalenteriksi takanreunalle joulusukat jonka saavat aamuisin tarkastaa. Lisäksi löytyy kuva-/ suklaakalenterit. Että ihan kivan kalenterin sain puolestani minä! :D *nauraa hihittää* Siinä missä lapset saavat nauttia joulun herkuista, on minulle tiedossa yllätyksenä erilaisia töitä. :D Kätevää!

 

IMG_6463.jpg

 

Viimeinen lappu jonka päätin vielä kurkata oli päivälle 12.12. Siinä oli sitten isikin huomioitu ja voi jestas kun repesin totaaliseen nauruun! "Ei saa käydä vessassa niin että se haisee ISI" :D :D :D :D :D

 

IMG_6471.jpg

 

Jään malttamattomana ja innolla odottelemaan päiväni viestiä aamuisin! Ihan loistava! :D