Hupsista keikkaa! Sitä todellakin huomaamatta on vierähtänyt aikaa sitten seuraavan postauksen.. Ohhoh! :o

Hiljaiselon syynä on ollut kesäilmat! En muista kesän alkua jolloin olisimme 110% ottaneet kesäilmoista kaiken irti kuin nyt. Ilmat ovat suosineet ja ulkoilmaihmisille se on täydellistä. Aamupäivällä ollaan koulujen jälkeen lähdetty ulkoilemaan ja illalla ennen nukkumaan menoa tultu iltapesujen kautta sisälle. Takapihan terassilla on niin syöty kuin tehty läksyjäkin. Aamulla tehty kotihommia sisällä jotta kokonaisen loppupäivän saa nauttia auringosta. :) Nyt vielä kun lasten kesäloma alkoi, ulkoilun saa aloittaa heti aamusta! <3

Lisäksi pihassamme alkoi pihan laittoa ja istutimme nurmikon. Kesäkukkiakin pitäisi istutella ikkunoille. :) Poikamme jalkapalloharrastus on näin kesäisin todella aktiivista joten jalkkiskenttien laidoillakin on kauniita kesäiltoja vietetty yksi jos toinenkin. :) Juhliakin alkukesään on tulossa monin kappalein.

Éilen lähdimmme lenkille koko perheen voimin ja poikkesimme matkan varrella vielä uimarannalla jossa lapset uskaltautuivat uimaan asti. Mietin koska sitä viimeksi olisi ollut vesi lämpöisenä kesäkuun toisena päivänä jotta meidän vilukissa-tyttökin uskaltautuisi luonnon vesiin pulahtamaan.

Mutta uskokaa tai älkää, muutamana "ei niin kivana ulkoiluilmana" olen valmistanut ruokapäiväkirjaa luonnoksiin valmiiksi. Pikapuolin olisi vielä tarkoitus siirtää kuvat kamerasta koneelle ja liittää ne tekstiin, sitten se luvattu päiväkirja on julkaisukelpoinen. (Jonka tosin piti olla valmis jo aikoja sitten..)

Nauttikaa tekin täysillä mahdollisuuksien mukaan kesäilmoista! :)