IMG_6387.jpg

 

28.11.2014 vietimme mieheni kanssa 10-vuotista Hääpäiväämme. Mielestämme tuo saavutus näinkin nuorella iällä on juhlan arvoinen. Kutsuimme kanssamme juhlistamaan hetkeä vain oman lähipiirin, perheemme, johon kuuluu molempien vanhempien lisäksi sisaruksemme perheineen sekä isovanhemmat.

 

IMG_6117.jpg

 

Kutsuimme vieraat saapumaan perjantai-iltana kotikylämme kirkkoon. Päivällä valmistelin tulevaa pientä juhlaa:

 

 

IMG_6391.jpg

 

Vaatteet odottivat iltaa valmiina (tytön mekko oli vielä pesusta kuivumassa ja näin ollen puuttuu kuvasta).

 

IMG_6394.jpg

 

Kukat kävin hakemassa aamupäivällä kukkakaupasta jotka kävin aiemmin tilaamassa ja esittämässä toiveeni niistä. Kuten 10 vuotta sitten, myös nyt, juhlamme kukkana oli kalla. Pojille oli pukunsa rinnuksille omansa ja minulle ja tyttärelle omat kannettaviksi.

 

h%C3%A4%C3%A4kuva.jpg

 

En juurikaan ole kova jännittämään, mutta myönnän että sakastissa ennen tilaisuuden alkua oli pieni jännityksen tutina.. ;) Toiveemme siitä että kirkko olisi tilaisuuden aikana hämyinen oli otettu huomioon. Tunnelma oli rauhallinen ja kaunis. Lapset kävelivät alttarille kanssamme kantaen kahta pientä kynttilää, kahden läheisemme muistolle. Tilaisuuden ajaksi kynttilät laskettiin alttarin reunalle viereemme. Musiikkina soi Hurman kaunis "Tahdon"-kappale jonka voi kuulla täältä. Puheessa Pappi puhui kauniisti ja kertasi 10 vuotista elämäämme mitään lisäämättä ja kaunistelematta sekä mitään pois jättämättä. Puhe oli meidänlaisemme ja liikuttava. Ihanasti mainitsi myös läheiset ihmisemme joita halusimmekin puheessa ottaa huomioon. Pappi siunasi avioliittomme, meidät ja lapsemme. Tilaisuuden jälkeen otimme kirkossa vielä yhteiskuvia jonka jälkeen siirryimme kotiimme kahvittelemaan.

 

IMG_6358.jpg

 

IMG_6359.jpg

 

* Täytekakku (täyte: raparperihillo, kermavaahto ja banaani)

* Maustekakkua

* Fazerin sinisiä konvehteja

IMG_6360.jpg

 

* Rukiinen lohikakku

* Mallaslimppua naudanpaistileikkeleillä

 

IMG_6361.jpg

 

* Rapeat vohvelit ja mansikkahilloa

 

IMG_6365.jpg

 

IMG_6388.jpg

 

Pappia muistimme makealla kiitoksella. :)

 

IMG_6419.jpg

 

Vierailen lähdettyä ja lasten mennessä untenmaille, kilistimme vielä mieheni kanssa päivämme kunniaksi. Kyllä näitä kymppivuosia ottaisimme mielemmälle jatkossakin lisää.

Toivon suuresti että se haave suotaisiin meille.