IMG_3549-normal.jpg

 

IMG_3548-normal.jpg

 

Äitienpäivänä sain nukkua rauhassa siihen saakka kun iskä sai lasten kanssa valmistelut valmiiksi. Ihanaa pientä supinaa kuului keittiössä ja minä sitkeästi yritin pysytellä sängyssä vielä "nukkumassa". Sieltä ne minun elämäni rakkaimmat tulivatkin jonkin ajan kuluttua herättelemään ja antoivat lahjoja, huippua! :D

Keittiössä oli minulle katettu valmis aamiaisbrunssi, nami! :) Kyllä maistui, enkä tiedä koska viimeksi olisin aamupalalla syönyt kanelipullaa?!? ;)

 

IMG_3559-normal.jpg

 

Ai mitä lahjoja tuli? No kaikkea ihanaa! :) Poika oli koulussa tehnyt ihanan pehmo-leppäkertun ja kortin. Poika ylpeänä kertoi kuinka oli ötökän valmistanut. <3 Tyttäreltä tuli kaunis kortti ja myöhemmin tulen saamaan varsinaisen lahjan kun saa sen valmiiksi. :) Mieheltä tuli uudet treenihousut ja treenipulloja joita ei ole ikinä liikaa! ;)

 

IMG_3560-normal.jpg

 

IMG_3558-normal.jpg

 

Koska olin vielä äitienpäivänäkin (kuten vieläkin!) poskiontelo- ja korvatulehdusvaivoissani, piipahdin suolahuoneella hengittelemään helpotusta. Sen jälkeen olikin kierros kakusta kakkuun onnittelemaan äitejämme ja isoäitejämme. <3

 

IMG_3634-normal.jpg

 

Maanantaina tytär sitten toi koulusta valmiiksi saatuaan äitienpäivälahjani. Hän oli puukäsityötunnilla tehnyt lempieläimeni, norsun joka toimii kynätelineenä. Ihana! :)

Hän on kovasti innostunut puutöistä ja aiemmin kotiin hän toi tekemänsä serviettitelineen:

 

IMG_3637-normal.jpg

 

Miten teidän äitienpäivää juhlittiin?