IMG_4477-normal.jpg

 

Tämä eilinen ruoka syntyi niistä aineksista mitä kaapista löytyi. :)

1 pilkottu kesäkurpitsa

1 rasia kirsikkatomaatteja pilkottuna

800 g maustettua ja paistettua jauhelihaa

1 lihaliemikuuti

iso loraus vettä

muutama iso nokare valkosipuli tuorejuustoa

juustoraastetta pinnalle

yrttimaustetta padan pinnalle

 

IMG_4480-normal.jpg

 

Padan kansi päälle ja uuniin 225 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja kurpitsat pehmentyneet.

 

IMG_4483-normal.jpg

 

IMG_4485-normal.jpg

 

Tätä söimme keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.

Padan voi toki tehdä kasvisversionakin jättäen jauhelihan pois. Seuraavalla kerralla tätä tehdessäni lisään mukaan paprikaa ja aurajuustoa! ;)