Vietimme mukavaa ja rauhallista Uutta Vuotta! Aamulla muiden nukkuessa lähdin ulos uhmaamaan pääkallokeliä ja puolessa välissä lenkkiä ajattelinkin että lenkille lähdön päätös oli huono. Onneksi suuremmilta liukastumisilta vältyin ja kotio pääsin yhtenä kappaleena. :)
Lasten pelatessa pelejä, aloin valmistelemaan uuden Vuoden ruokailua.
Menu sisälsi kaikessa yksinkertaisuudessaan, mutta herkullisuudessaan seuraavaa:
* Naudan grillipihvit (minulle ja miehelleni)
* Nakkeja lapsille
* Perunasaalaattia
* Vihreä tuoresalaatti
* Lohkoperunoita
(Viipaloi pestyt perunat, mausteena tällä kerralla savustettu paprikamauste, chilimixiä, suolaa, mustapippuria, sipulijauhetta ja öljynä voinmakuinen ruokaöljy. Sekoita, anna maustua, kaada pellille ja paista reilu 200 asteessa kunnes perunat pehmenevät)
* Revityt ruispalat
* AurajuustoaLapset taiteili jokaiselle omat istumapaikkakortit. ;)Jälkkäriksi höyryävä valkosuklaa-amaretto aromikahvit, nam! :P Ruokailun aikana saimme kutsun mieheni serkun ja hänen miehensä luokse viettämään iltaa. Siellä saimme ihastella heidän vastasyntynyttä vaavia joka on sitten niiiiiiiiiin lutunen. Erityisesti tyttäremme oli aivan täpinöissään pikkuisesta. <3 Innokkaana harjoittelee odotellen ensimmäisiä serkuksia joita putkahteleekin kaksin kappalein pikapuolin. :)Lasten jo hieman väsyneinä lähdimme kotiin ja paukuttelimme raketit, mutta ilma oli tosi surkea, satoi vettä! :/  Valoimme tinat arvuutellen niiden muotoja.
Lapset nukahtivat nopeasti ja katsoimme vielä myöhään mieheni kanssa elokuvaa herkutellen Makuunin irtokarkeilla! :pRaketeiden myötä hävitin kaikki kuluvan vuoden murheet ja otin vastaan tulevan Uuden Vuoden onnet! :)