IMG_6764.jpg

Huh, ette tiedäkään kuinka hienolta tuntuu taas päivittää blogia pitkästä aikaa kuvien kera! Kiitos jokaiselle joka jätti tulevasta paluustani kommenttia, ihanaa kuulla että lukijat eivät ole eksyneet. Kiitos teille!

Ajattelin muutaman kuvan kautta näyttää joulukotiamme.Tosin tiistaina olisi tarkoitus pienimuotoisen joulusiivouksen yhteydessä hieman vielä tuunata joulua lisää joten kuvia silloin siis lisää. ;)

 

IMG_6767.jpg

 

Joulukuusi pääsi olohuoneeseen jo viimeinen päivä marraskuuta sillä kodissamme koristaa muovikuusi allergiani vuoksi. Siispä siitä saa nauttia pidemmän aikaa! :) Koristeiden osalta kuusi on valko-hopea-kulta-väritystä.

 

IMG_6783.jpg

 

En aiemmin ole juurikaan välittänyt kodissa niinkään hopeasta, kullasta, kimalteesta tai glitteristä mutta voi jukrat mikä harakka minusta onkaan iän myötä kuoriutunut! Nyt jokainen kimalteleva kapistus saa minun huomioni.

 

IMG_6790.jpg

 

IMG_6792.jpg

 

Olohuoneessa on häivähdys kultaa..

 

IMG_6785.jpg

 

.. ja keittiössä ripauksia hopeasta..

 

IMG_6793.jpg

 

IMG_6797.jpg

 

Tänään aloitin laatikoiden valmistamiset ja ensimmäisenä uunista tuli lanttulaatikot. Nyt tätä kirjoittaessa odottelen mallaslimppujen pääsyä uuniin. Valloittava joulun tuoksu ympäröi kotia!

 

IMG_6798.jpg

 

Jouluvalmistelut ovat sujuneet kaikinpuolin stressittömästi ja sujuvasti. Pyrinkin tänä jouluna mahdollisimman helppoon ja käytännölliseen jouluun. Mitään kaappien siivoiluja en suorita, odottakoot kevääseen kun joka vuotinen kevään into tavaroiden hävittämiseen alkaa! ;) Lapsetkin ovat innostuneita leipomaan joten makean puolen tänä jouluna lupasi hoitaa lapset. Kätevää! ;)

 

IMG_6763.jpg

 

Pikkujoulutontut toivat tytölle 1500 palan palapelin viikko sitten ja sen kimpussa olemme häärineet nämä joulua edeltävät päivät. Melko koukuttavaa ja toisinaan turhauttavaa puuhaa. ;) Aatoksi tämä pitää olla valmiina, sillä palapeli on keittiömme saarekkeella ja tarkoitus olisi aattona saada kyseiselle alustalle ruoat tarjolle. Katsotaan kuinka käy.. ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa!