IMG_4818-normal.jpg

 

Jääkaapissa oli jäljellä 4 kpl tummuneita banaaneita. Itse rakastan tummuneista banskuista, mutta nuo yksilöt olivat jo makurajani ylittäneitä.. :D Siispä, hyödynnetään ne kakkuihin! Alunperin piti tehdä kakut tutun banaanikakku ohjeen mukaan, mutta koska leipomis into tuli niin nopeaan ja jääkaapista ei löytynyt yhden yhtäkään kananmunaa oli googlattava munaton banaanikakku. ;) Jes, Yhteishyvän sivuilta sellainen sitten löytyi nimellä arjen banaanikakku ja ei kuin testaamaan!

2,5 dl vehnäjauhoja

1 dl kaurahiutaleita

1 dl grahamjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1/2 tl soodaa

1,5 dl sokeria

2 banaania

1 dl sulaa margariinia

2 rkl vettä/maitoa

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, sooda ja leivinjauhe. Soseuta banaanit. Lisää kuivien aineiden joukkoon sokeri, banaanisose sekä rasva että vesi/maito. Sekoita hyvin. Voitele ja jauhota vuoka ja kaada täyte vuokaan.

Paista kakkua 175 asteessa noin puoli tuntia.

 

IMG_4815-normal.jpg

 

Toisen kakun tein pyöreään vuokaan ja toisen pitkään vuokaan.

 

IMG_4822-normal.jpg

 

IMG_4819-normal.jpg

 

IMG_4824-normal.jpg

 

Mukavaa Sunnuntaita!