IMG_1811-normal.jpg

 

Tänä jouluna tulen uudistamaan "jouluperinteitämme" säilyttäen toki tietyt ikivanhat perinteet joista en luopuisi mistään hinnasta. Kodissamme tämä uudistus näkyy siinä, että tämän vuoden joulun teemaksi tulee kodissamme muodostumaan metsästä, luonnost ja eläimistä. Olen teettänyt itselleni haasteen luoda joulun tunnelman luonnon materiaaleista ja "kierrättämisestä"/ tuunaamisista jo olemassa olevista joulun tilpehööreistä. Tavoitteeni on jättää tänä vuonna sinne kaupan hyllylle mahdollisimman monta houkuttelevaa koristetta. Toki, tulen hankkimaan jo aikoja sitten suunnittelemani jouluhankinnat, mutta niitä ei onneksi montaa ollutkaan. :) Kaapit tuntuu pursuavan joka joulu aina vain lisää koristeita ym joten päätin laittaa siihen toistaiseksi stopin. Samalla jo vanhat koristeet saisivat uutta käyttötarkoitusta ja ilmettä pikkuisilla tuunauksilla. :) Katsotaan onnistunko omassa haasteessani? ;)

 

IMG_1803-normal.jpg

 

Vielä en ole varsinaisia joulukoristeita levitellyt kotiimme mutta valmistelut ovat jo alkaneet. Kuvissa näkyy yhdestä vielä keskeneräisestä projektistani, mutta päätin vilauttaa kuvan parin siitä että joulua täällä jo odotellaan! :) Pikku hiljaa ilmestyy kuvia valmistuneista joulun "projekteista".

 

IMG_1797-normal.jpg

 

Lähtekää kiertämään metsiin mikäli se vain on mahdollista! Uskomatonta kuinka monta ja tuhat ideaa sisustukseenkin siellä kävellessä saa aikaan! Itse en varsinaisesti lähtenyt edes hakemaan mitään mutta keksinkin vaikka mitä juttuja! ;)

 

Onko teillä jouluksi teemaa? Onko sinulla tapana haalia joka joulu uusia koristeita? ;)