IMG_5691-normal.jpg

 

Minä: "Hui, olipas siellä ulkona kylmä!"

Saliystäväni: "Eikö vaan olekin ihanaa kun on niin raitis ilma?"

..hmm.. no oikeastaan kyllä joo.. ;)

Minä: "Huh, olipas siellä tuskaisen helteinen päivä tänään alkamassa!"

Saliystäväni: "Eikös vaan olekin ihanaa kun kerrankin on lämmintä?"

..hmm.. no tottahan tuo! ;)

Minä: "Jestas, olipas siellä sateista!"

Saliystäväni: "Eikö vain ollutkin raikas ilma?"

..hmm.. no olihan se! ;)

Tässä muutamia eri ajankohdan keskusteluja kuntosalilla käyvän ihastuttavan rouvan kanssa. Näiden positiivisten keskustelujen lisäksi kuulen häneltä kuinka nykynuoriso on niin fiksua ja osaavaista. Kehuu ja kannustaa. Olen myös sitä mieltä että tuollaisella asenteella saat vastavuoroisesti samanlaista hyvää ja arvostettavaa kohtelua myös itsellesi.

Tämä ihailtava rouva on muutaman vuoden vajaa 80 vuotias! Aivan uskomaton supernainen jota ihailen. Keskustelemme kuntosalilla paljon keskenämme ja juttua riittää. Hänen saapumisensa salille tuo ympärille aina iloa. Ja jos jokainen ajattelisi hänen aseenteellaan, maailma olisi jokaiselle paljon parempi paikka elettäväksi. Olen kertonut hänelle kuinka esimerkillinen hän on ja josta haluan ottaa itsekin aikanaan mallia. Voi kun sitä itsekin voisi ikääntyessään liikkua aktiivisesti, lähteä arkipäivisin kotoa nuorten ihmisten joukkoon ja ennenkaikkea nähdä monet asiat noin positiivisina.

Mutta vielä arvokkaampaa on omistaa ystäviä vaikka ikäeroa olisi likimain 50 vuotta! :) Ei se ikä vaan yhdistävät asiat, meidän tapauksessa sama harrastus. ;)

 

IMG_5689-normal.jpg

 

Joissakin keskusteluissa muistin milloin oli hänen syntymäpäivänsä. Vein ihastuttavalle saliystävälleni kortin ja suklaapatukan pienenä muistamisena. Päivänsankari yllättyi itkuun saakka ja totesi ettei pysty edes lukemaan korttia vielä itkultansa! :D Kuulemma nyt ehtinyt jo "järkytykseltänsä" selviämään pikkuhiljaa. ;) Noh, kerrankin onnistin yllättämään kunnolla! :D

Kyseinen rouva on kysynyt minulta hymyilenkö tosiaan aina ja olenko tosiaan aina yhtä eloisa. Naurun pyrähdyksen jälkeen totesin ja myönsin että en, ei sitä aina hymyilytä. ;) Siitä syystä tuo kortti mielestäni sopi hänelle puolin ja toisin, niin kuin minä niin myös hän tavatessamme hymyilemme toisillemme joka kerta pienet hymyt ja se saa aikaan molemmille hyvän mielen.

Joskus pelkkä HYMY riittää.

Kuka on sinun idolisi / motivaation lähde?