IMG_1836-normal.jpg

 

Ensin, kiitos kaikille jouluiseen arvontaan osallistuneille joka päättyi eilen. Suoritan arvonnan ensi viikon aikana. :)

Mitenkäs teidän lauantai?

Itse lähdin aamusella salille herättelemään kroppaa ja matkalla ajellessa lauleskelin joululauluja soittimen kanssa kilpaa. :D Puolessa välissä matkaa tosin totesin ettei se Varpunen jouluaamunakaan ihmeitä tee kun ulkona paistoi ihana aurinko ja ilma oli ihanan lämmin. Joulun lähenemistä ei tietoakaan! :/ Joulufiilistä kotiin kuitenkin ollaan jo haettu ja eteisessäkin pienen pieni kuusi toivottaa vieraille mukavaa lähenevää joulua.

 

IMG_1860-normal.jpg

 

Iltapäivällä iskä ja poika lähti sählytreeneihin jonka aikana päätin ilahduttaa tytärtämme joka on kipeänä ja leipoa illaksi masaliisaa ja leikata niistä jättipaloja! ;)

 

IMG_1866-normal.jpg

 

Meidän karvaturrikin pääsee trimmaukseen maanantaina. On sen verran taas tuota pehkoa (katsokaa päätä!) kertynyt että jo kävellessäkin vanha rouva varistaa kuin joulukuusi neulasten sijaan karvoja lattialle. :D

Tällä kertaa tuli tällainen turhan päiväinen postaus, mutta tämän viikon pitänyt sen verran kiirettä että keittiön puolella tunnustaudun olleeni laiskana eikä niistä ole sen kummemmin postattavaa. :)

Leppoisaa lauantaita ja herkullista karkkipäivää! ;)