IMG_2195-normal.jpg

 

Huhhahhei, uusi vuosi alkoi ja samalla tuttu arki teki paluun ja sen myötä kiireet myös. :) Jälleen on aika palata blogin pariin ja mikä olisikaan sen ajankohtaisempi aihe kuin kesä? ;)

Ehdottomasti rakastan suomen vaihtuvia vuodenaikoja ja pidän niistä kaikista, erityisesti syksystä, mutta nyt myönnän että alkutalvi ilman lunta oli todella inhottavaa! Aurinkoa ei näkynyt juuri ollenkaan ja maa oli musta. Ulkona oli pimeää jo heti iltapäivällä ja ulkoiluinto oli kadoksissa! Lapset harmittelivat kun eivät pääse pulkkamäkeen eikä luistelemaan ja ulkovaatteet olivat litimärkiä niin koulun jälkeen kuin ulkoillesta tullessakin. Hyvä puoli toki oli että olipahan lämpimät ilmat ja itse kuljin tennareilla yli joulun. :)

 

IMG_6112-normal.jpg

 

Mutta, sitten saapui kunnon talvi! Yhdessä päivässä! Lapset juoksivat heti laskettelemaan mäkeen ja aurinko ilmestyi pitkän tauon jälkeen esiin! Taivaallista! :) Päivät olivat heti valoisampia ja mieli virkeänä on mahtava lähteä ulkoilmaan nauttimaan aurinkoa ja sitä kaivattua lumenvalkeutta. Ja loppuihan se jatkuva vesi/kura/hiekkakausi samalla! ;)

Ja nyt kun kerran sain sitä odotettua ja kaivattua lunta, aurinkoa ja talvea niin en valita mutta mikä ihme on nämä yli 20 asteen pakkaset?!?! Hrrrrr, melkoisen rapsakkaa ilmaa on kyllä. Tosin, ne eniten odotetut luistelukentät jäätyvät viimein! Mutta meikäläiselle, vilukissalle, nämä pakkaset ovat kyllä aika raikkaita! :D Mutta kuten mainitsin, en valita. ;) Vielä.

 

IMG_2281-normal.jpg

 

No, nyt kun se odotettu talvi sitten saapui niin tottahan toki sattumoisin aloin selaamaan vanhoja kuvia ja silmiini osui kesäkuvia. Se oli virhe! Nyt odotan kesää niin kovasti! Shortsi-ilmat, aurinko, valoisat illat, jätski, grillaus ja ylipäätään se valoisuus!

 

IMG_2187-normal.jpg

 

Onko syy lumettoman joulun ja pimeän alkutalven syytä vai mikä, mutta nyt voisin skipata yli kevään saaden sen kesän tulemaan ja heti! :) Ja kevät jos joku on vuodenajoista mahtavinta. Mutta nyt, talvesta kesään ja kesästä jouluun kiitos! ;)

 

IMG_6969-normal.jpg

 

Kaipaako joku teistä kesää jo yhtä maltamattomana? Mikä vuodenajoista on juuri sinun suosikkisi?