IMG_3771-normal.jpg

 

Heippa taas kaikki arvokkaat lukijani! :) Kesän alku on ollut melkoista vipinää lasten jäädessä kesälomalle. Tänään on satanut koko päivän ja päätettiin lasten kanssa piristää sadepäivää lettujen paistamisella.

 

IMG_3769-normal.jpg

 

Paistettiin letut pienellä pannulla joista tuli suloisia jälkiruokalautasen kokoisia lettuja.

 

IMG_3774-normal.jpg

 

IMG_3778-normal.jpg

 

IMG_3782-normal.jpg

 

Lettuhilloa ja tuoreita mansikoita niin johan alkoi lasten käsissä aterimet viuhua vikkelään! :)

 

Mitenkäs teillä Juhannus meni?

Perjantaina saimme iltapäivällä ystäväperheemme kahvittelemaan meille. Tarjolla oli keikauskakkua, karkkia ja mustikkarahkaa.

 

IMG_3739-normal.jpg

 

IMG_3743-normal.jpg

 

Illemmalla perheemme sitten suuntasi vastaavasti samaisen ystäväperheen luokse, liki naapurissa kun asuvat. Siellä grillattiin ja saunottiin. Isännät suuntasivat jopa paljuun, mutta itse vietin juhannuksen toppatakissa, kaulahuivissa sekä pipossa. Lapsia ei ilman viileys haitannut ollenkaan vaan kirmailivat ympäri pihaa hiki päässä. :D  Hrrr...oli nimittäin kylmä, mutta seura sitäkin lämmittävämpää ja hauskempaa! :)

Lauantaina saimme sitten puolestaan ystäväpariskunnan meille saunomaan ja grillailemaan. Ja jälleen oli mukavaa! :) Mahtavaa kun on juhlapyhiä arjen keskellä ja mahdollisuus antaa aikaa myös ystäville.

Mutta mahtavaa on myös kesän tuomat tuoreet mansikat sekä uudet perunat! Voi nam, kuinka mansikat maistuvatkaan herkullisilta!

 

IMG_3716-normal.jpg

 

Välipala herkkua: banaania, mansikoita ja cashewpähkinöitä!

 

IMG_3718-normal.jpg

 

Mansikoita ja (kaloritonta) suklaasiirappia... nam nam!!

 

IMG_3729-normal.jpg

 

Sellaisia kuulumisia tällä kertaa! :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! :)