IMG_0123-normal.jpg

 

Jokin aika sitten poikamme toivoi huoneestaan "isojen poikien huonetta" ja keltaista väriä. Siihen "isojen poikien huone"- toiveeseen en varsinaisesti tietänyt mitä hän mahtoi tarkoittaa sillä huonetta olen tarkoituksella pitänyt melko autiona koska huoneessa kaivataan tyhjää lattiatilaa runsaasti leluille ja legoille. Huone on todella kivan kokoinen, noin 15 m2 joten on tilaa legoilla. ;)

 

IMG_0126-normal.jpg

 

Huoneessa on aiemmin ollut värityksenä joko sinistä tai limen vihreää. Riisuin aiemman sisustuksen huoneesta ja toin väriksi toivotun keltaisen lisäksi mustaa ja harmaata. Tämä kuulemma oli "isojen poikien värejä" joten tuli sitten sekin toive huomaamatta toteutetuksi. ;) Piristävä väri tuo keltainen, vaikka huoneseen keltaisena ei tullut muuta kuin torkkupeite, pienet peltipurkit koulupöydälle ja lattiatyyny. Verhoissakin on muutama keltainen pallokuvio. :)

 

IMG_0128-normal.jpg

 

Koulupöytä olisi tarkoitus vaihtaa uuteen. Tarkoituksena olisi tehdä se itse, mutta katsotaan koska saan aikaiseksi..? ;)

 

IMG_0125-normal.jpg

 

Tuon verhokankaan löydettyäni en osannut tähän huoneeseen muuta verhokuosia enää ajatellakaan. :) Sen jälkeen oli löydettävä pyöreä matto joka sopisi hyvin palloverhojen kanssa. Kuin toiveesta löytyi vielä oikean värinen matto harmaana! Lattiatyynyt (jotka ovat siis istuinpehmusteet) ovat mukavat pikku peppujen alla legojen rakentelussa tai pelejä pelatessa. :)

 

IMG_0129-normal.jpg

 

Muutosta tuli siis lähinnä tekstiilien muodossa, mutta kivasti se huoneen ilmettä muutti. :)

Kertokaa vielä ideoita, mitä sisutuksellista kuuluu "isojen poikien huoneeseen?" :)