IMG_8259.jpg

 

Kuten blogin päivitystahdistakin on saattanut huomata, kesä on kulunut kiireellisissä hetkissä. Tai itseasiassa ei stressaavaan kiireessä kuitenkaan sillä jostakin on pitänyt luopua, valitettavasti säännöllisestä bloggaamisesta, jotta päivään jäisi pieniäkin hetkiä nautittavaksi. Saan olla kesän töissä, opiskelijalle se mahdollisuus on kuin lottovoitto! Jälleen kerran löysin itseni tekemästä taas jotakin mistä olen aina ääneen sanonut kuuluisat sanat "Mä en ikinä...". Minulla on erikoinen taipumus jossakin kohtaa elämässä huomata toteuttavani juuri niitä asioita joita aina olen sanonut etten ikimaailmassa tekisi. :D On kuitenkin hienoa huomata, kuinka sitä ihminen voi olla väärässä itse asettamista ennakkoasenteista huolimatta. Onnekseni sain työtä opiskelemaltani alalta ja voi jukra kuinka pidänkään siitä! Puolivälissä jo ollaan ja ehdin lomailla noin pari viikkoa ennen koulun alkua.

 

IMG_8261.jpg

 

IMG_8264.jpg

 

Juhannuskin oli ja meni. Ilmat suosi ja vietimme Juhannusaattoa vanhempieni mökillä. Olipas ihanaa mennä valmiiseen ruokapöytään ja voi jestas, syötyä tuli kyllä turhankin paljon liikaa...

 

IMG_8270.jpg

 

IMG_8111.jpg

 

Muutamista "hellepäivistäkin" on nautittu käymällä puistoissa eväsretkellä tai jäätelöillä.

 

IMG_8204.jpg

 

Olen nauttinut vaihtelevista ilmoista. Onnekseni työssäni saan olla myös ulkona joten on ihana ollut nauttia auringossa kun sitä on ollut tarjolla, mutta myös huonommat ilmat ovat olleet jokseenkin rentouttavia, sillä silloin ei synny turhaa stressiä ehtiä nauttimaan niistä harvoista kesäpäivistä. ;)

 

IMG_8172.jpg

 

Keittiössä en juurikaan ole ehtinyt leipomaan ja tekemään superkokkailuja. Onnekseni mies on kesälomalla ja hoitaa kokkailut. Omat pikaiset lounaat ovat olleet hyvinkin arkisia mutta eikö makaroni ja jauheliha sinapilla sekä ketsupilla nyt mukamas ole hyvää? :D Siinä samalla vielä seiskan juoruja niin lounashetki on valmis! :D

 

Itselläni on kova remppakuume ja ajatuksena olisi jossakin kohtaa uusia makuuhuoneen sekä lasten huoneen tapetit. Makuuhuoneeseen olen suunnitellut musta-valkoista väritystä ja tytär toivoo omaan huoneeseensa harmaata. Saa nähdä.. ensi viikolla olisi tarkoitus perehtyä tapettivalikoiman ihmeelliseen maailmaan ja päästä pitkästä aikaa taas selaamaan tapettikirjoja, rentouttavaa! :)

Mitäs teidän kesä on pitänyt tähän asti sisällään? Lomailetko?