IMG_6855.jpg

 

Eilen oli joulusiivouksen aika. Illalla laitoin perunat imeltymään yön yli ja mietin pyöräytänkö vielä lihapullat mutta ne ja limpun teko jäi vielä tällä päivälle. Tänään olisi tarkoitus käydä minun ja mieheni isovanhempien luona viemässä joulutervehdystä.

 

IMG_6867.jpg

 

Olen jotenkin hullaantunut tuohon kuuseen vaikka se onkin nurkassa nököttänyt jo kuukauden. Ei vielä pientäkään kyllästymisen merkkiä. Iltaisin on ihana istahtaa sohvalle kuusen valojen ympäröimänä.

 

IMG_6863.jpg

 

IMG_6852.jpg

 

IMG_6847.jpg

 

Eilen illalla paketoimme lasten lahjoja ja jouluaaton odotus hiipi mieleen jo tosissaan.. Aattona kotiimme saapuu mieheni vanhemmat sekä hänen siskonsa perheineen ruokailemaan ja vastaanottamaan Joulupukkia.

 

IMG_6851.jpg

 

Aatoksi meillä ei ole mitään suunnitelmia. Kuten viimevuonna, karsin kaiken aikataulun aatosta. Ainoastaan ruoka on klo 14 ja aamusella käymme läheistemme haudoilla sekä vanhempiemme mökiltä hakemassa isäni savustaman kalan. Menemmekö joulukirkkoon vaiko emme on vielä epävarmaa, katsotaan miten päivä menee..

 

IMG_6853.jpg

 

Onnekseni olen oppinut viimeinkin välttämään joulun mukana tulevaa stressiä. Joulun alla on ollut mukavasti aikaa myös oleskelulle. On ollut iltoja kun on voinut vain istua ja olla. Arkena kun tuntuu aina olevan järjetön kiire ja rutiinit kuljettavat päiviä, on joulunrauha todellakin nyt tuntunut.

 

IMG_6833.jpg

 

Tänä vuonna kotona jouluna ei punaista ole paljoakaan. Keittiön verhoissa pieni vilahdus punaisesta mutta muuten koti on täyttynyt kullasta ja hopeasta. Joulupöytäänkin ajattelin tuoda kyseisiä sävyjä.

 

IMG_6835.jpg

 

Erikoista, mutta ette voi uskoa millä tähän aikuiseen 30-vuotiaan ihmiseen saa ladattua täyteen joulun fiilistä..? Oletteko nähneet telkkarissa pyöriviä Jaffa-mainoksia? En ymmärrä miten, mutta mainoksen nähdessään tunnen saman tunteen kuin nähdessäni super suloisen vauvan tai pikkuruisen eläinvauvan. :D Jaffa-mainokset ovat ihania ja mikäli itse en ole tv:n ääressä, lapset ja mies ilmoittaa aina "Äiti, Jaffa-mainos" ja minun on pakko juosta katsomaan se.

Alla vielä linkki kyseiseen ihanaan mainokseen:

https://www.youtube.com/watch?v=Duiqt27WuK0

 

IMG_6870.jpg

 

Omenan triangelin kilautus aiva lopussa tuo aina hymyn huulille. :) Halvat on meikäläisen huvit... :D