kuusi3-normal.jpg

 

Kotiimme saapui tänään virallisesti JOULU! Oli perusteellisen joulusiivouksen aika jouluradiokanavan soidessa, jonka kunniaksi kannetaan kuusi sisälle. Kuusen halusin tällä kertaa jo hyvissä ajoissa sisälle sillä itseni tuntien, se myös saa lähtöpassit hyvissä ajoin joulun jälkeen. ;) Koristeina toimi uudet eläinaiheiset joulupallot+ valkoiset kävyt+ parittomat korvakorut ja rikkinäiset helminauhat ;)

 

kuusi-normal.jpg

 

Siivoukset siivottu, pestyt sohvien& nojatuolien irtopäällysteet, pestyt joulumatot lattialla, kuusi koristettu ja sauna pesty. Joulu voi siis virallisesti alkaa! Tiedättekö, paljastan teille mikä tänä vuonna tekee joulustamme poikkeuksellisen... Olen äärimmäinen jouluihminen ja rakastan joulun laittoa ja tänä vuonna olen ENSIMMÄISTÄ KERTAA hyvissä ajoin valmis rauhoittumaan joulun viettoon. Lahjat on hankittu ja kaikki on valmista ruokaa lukuun ottamatta, jonka valmistan juuri ennen aattoa. Mutta siis, olen karsinut joulusta kaiken sen joka tuo minulle negatiivista energiaa ja stressiä! Tunnustan että niinkin yksinkertainen aihe kuin joulukortit ja niiden lähettäminen ovat minulle olleet viimeisen muutaman vuoden ajan suurin stressi! Tänä vuonna, meidän perhe ei lähettänyt joulukortteja. Kuitenkin omatuntoni soimasi sen verran että laskin aiempien vuosieni korttieni ja niiden lähettämisen summan olevan yhteensä 60 euroa! Tänä vuonna lahjoitimme sen summan vähävaraisten perheiden auttamiseen ja hyvän Joulun toivotukset saapuvat läheisillemme tekstiviestinä/puheluna/tavatessamme. Ja ne ovat yhtä suurella sydämellä lähetettyjä/toivotettuja kuin perinteiset postikortitkin. <3

Lisäksi olen ottanut joulun äärettömän rennolla asenteella! Leiponut lahjaksi kakkuja ja limppuja aina silloin kuin on ollut sopivasti aikaa ja jakanut niitä aina sopivasti ohikulkumatkalla. Merkitsin kalenteriin jo hyvissä ajoin mitä pitää ja milloin tehdä, mutta totesin , en halua stressiä ja vähemmälläkin pääsee! ;) Esimerkiksi, tänä vuonna piparkakkumme ovat kaupan valmistaikinasta leivottuja. Aattona saamme kotiimme mieheni vanhemmat ja hänen siskonsa perheineen joulunviettoon ja haluan aatosta äärettömän rennon. Syömme, jännitämme joulupukkia ja mikä parasta, vietämme yhteistä aikaa!

 

kuusi2-normal.jpg

 

Haluan säästää täyden energian perinteisiin jotka ovat perheen vietossamme olleet siitä asti kun esikoisemme syntyi. Jolupyhät aattomme jälkeen kuluu löhötessä sohvalla koko perheen leffoja katsellessa ja ystäväperheitä/läheisiä tavatessa. Tämän vuoden joulun joulunpyhät vietämme ansaitusti rentoutuen kouluista/töistä ja muista arjen vaatimista askareista. Ja voin kertoa että tällä rennolla asenteella löytyi myös se kateissa oleva joulumieli joka on täysin lumettoman joulun syytä! Meidän joulua ei voi pilata mikään!

Palaan vielä huomenna jouluaiheisin postauksin blogini pariin ennen aaton hiljentymistä.

Rauhallista ja rakastavaa Joulua!