IMG_5777-normal.jpg

 

Voi ihanuus mikä ilma valkeni tänä aamuna! Viitisen astetta pakkasta ja auringonpaistetta! Ihanan kaunis härmä maan pinnassa teki heti fiiliksen talven lähestymisestä.

 

IMG_5774-normal.jpg

 

Matot saivat siirtyä ulos tuulettumaan ja innolla kaivelin kaapeista vaihtelua sisustamiseen. Pari mattoa ja muutama esine sai vuorostaan tulla taas esille. :)

 

IMG_5783-normal.jpg

 

Otin kattokruununkin pitkästä aikaa esille joka ennen oli vieraswc:n valaisimena mutta vaihtaessani sinne toisen valaisimen, päätyi kruunu kaappiin huilaamaan. :) Samalla siivousinnollani sai vaihtelua myös olohuone ja makuuhuone. Olkkarin järjestystä muutin aivan ympäri ja muotoon jossa se ei ole aiemmin ollut. Toimii ja näyttää mukavalta! Olen pitkään haaveillut olohuoneeseen makuuhuoneessamme olevaa lipastoa joka on toiminut siellä tv tasona. Koska tv:lle ei ole muuta kalustetta ollut, lipasto on siellä pysynyt. Mutta nyt päätin että lipasto saa muuttaa olkkariin ja keksinkin makuuhuoneeseen toisenlaisen tason... siitä lisää toisessa postauksessa. Kyllä isäntäkin hieroi silmiään ja muutaman kerran ääneen sitä taisi ihmetelläkin, mutta on onnekseni jo niin monesti tottunut siihen että tämän rouvan ideoidessa kodistamme saattaa aikaajoin löytyä mitä ideoita vain! :D

 

IMG_5780-normal.jpg

 

Lipasto on isäni kotipaikalta ja jonka iskä on aikoinaan ammattikoulussa maalannut. Sain lipaston pelastettua mammalasta vuosia sitten ennenkuin sen meinasivat hävittää. Vihdoin ja viimein se saa koristaa nyt olohuoneemme puolella! :)

Mukavaa viikonloppua!