IMG_8440.jpg

 

Löysin netistä Cebicin keittiössä-blogista ihastuttavan banaanikakkuohjeen. Otskikko lupaili hyvää, sillä se oli nimellä Maailman paras banaanikakku. Ja sitä se kyllä olikin eikä helpommaksi voi leipominen enää tulla.

2 kananmunaa

2,5 dl sokeria

2 muussattua banaania

2 tl leivinjauhetta

1 tl soodaa

2 tl vaniljasokeria

8 rkl kermaa

150 g voisulaa

2,5 dl vehnäjauhoja

kanelia maun mukaan

Ainekset kulhoon keskenään sekaisin ja lusikalla sekoitetaan nämä ainekset tasaiseksi!

Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan. Paista 200 asteessa noin tunnin verran. Itse suojasin jossakin kohtaa leivinpaperilla kakun pintaa sen paistuessa. Jäähdytä kakkua hetki ennen kumoamista.

 

IMG_8426.jpg

 

IMG_8435.jpg

 

IMG_8439.jpg

 

Onneksi tämä ohje löytyi. Tulen varmasti tekemään tätä uudelleenkin.