Löysin netistä Cebicin keittiössä-blogista ihastuttavan banaanikakkuohjeen. Otskikko lupaili hyvää, sillä se oli nimellä Maailman paras banaanikakku. Ja sitä se kyllä olikin eikä helpommaksi voi leipominen enää tulla.
2 kananmunaa
2,5 dl sokeria
2 muussattua banaania
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 tl vaniljasokeria
8 rkl kermaa
150 g voisulaa
2,5 dl vehnäjauhoja
kanelia maun mukaan
Ainekset kulhoon keskenään sekaisin ja lusikalla sekoitetaan nämä ainekset tasaiseksi!
Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan. Paista 200 asteessa noin tunnin verran. Itse suojasin jossakin kohtaa leivinpaperilla kakun pintaa sen paistuessa. Jäähdytä kakkua hetki ennen kumoamista.
Onneksi tämä ohje löytyi. Tulen varmasti tekemään tätä uudelleenkin.
Kommentit