Olen valmistanut ihanalla Vaniljataivas-blogista löytyneellä ohjeella useamman daim-juustokakun tosin hieman reseptiä muutellen. Eräänä kertana siitä syntyi tämän näköinen.
Ohje:
175 g piparkakkumurua
70 g voisulaa
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele irtopohjavuoan pohjalle.
Täyte:
2 prk flora vispiä
250 g maitorahkaa
2 levyä panda valkosuklaata
1,5 daim patukkaa
ripaus sokeria
7 liivatetta
3 rkl sitruunamehua
Vaahdota kerma ja lisää joukkoon rahka, sokeri ja varovasti sekoitettu valkosuklaa. Rouhi daim pieniksi palasiksi ja sekoita täytteeseen. Liuota liuotetut liivatteet kiehuvaan sitruunamehuun, anna jäähtyä hetki ja lisää joukkoon ohuena nauhana kokoajan sekoittaen. Kaada vuokaan pohjan päälle. Hyydytä.
Koristele jäljelle jääneillä piparimurusilla ja daimilla.
Kommentit