IMG_5197-normal.jpg

 

Blogitauko on viimeinkin ohitse! :) Oikeastaan päätin palata blogin pariin jo maanantaina, mutta kamera ja tietokoneeni eivät päättäneet toimia yhdessä enkä saanut siirretyksi kuvia koneelle. Nyt koneet pelittää ja täällä ollaan taas! Kaksi viime viikkoa on ollut kiireistä mutta niin huippua aikaa! Kävin kirjaimellisesti pyörähtämässä parit kilpailut tässä välissä ja voi kuinka onnessaan ihminen voi ollakaan saavuttaessaan omat tavoitteet tai tässä tapauksessa jopa ylittää omat asettamansa tavoitteet. Kiitos jokaisesta tsempistä, onnittelutoivotuksista niin kasvotusten/puheluiden kuin viestien välityksellä ja kiitos paikan päällä kannustaneille. Mikäs tässä ollessa kun takana on kannustava perhe, mahtava tukijoukko, tsemppaava tiimi ja ammattitaitoinen valmentaja!

 

IMG_5161-normal.jpg

 

IMG_5308-normal.jpg

 

Ja hei, voinko omistaa parempia ystäviä?!? <3

 

IMG_5307-normal.jpg

 

Sunnuntaina oli täydellinen iltapäivä: pötkötimme koko perhe pitkälle päivään sängyssä katsoen netistä mm. Vain Elämää jakson jonka päivänä oli vuorossa koko perheemme suosikki: Vesa-Matti Loiri! Arvostan kyseistä taiteilijaa suuresti, uskomattoman monilahjakas!

 

IMG_5313-normal.jpg

 

Maanantaina tein kunnon siivouksen ja samalla järjestelin korujani hallittuun kaaokseen.

 

IMG_5337-normal.jpg

 

Tänään lapset tekivät vaaleita piparkakkuja ja täällä viikolla olisi tarkoitus leipoa tämän vuoden ekat joulupiparit.. ;)

 

IMG_5341-normal.jpg

 

Muksujen hääriessä piparkakkujen parissa päätin itse leipoa Kinuksikissalta löytämääni ihanaa omenapiirakkaa.. Siitä postausta tulossa lisää myöhemmin.

 

IMG_5324-normal.jpg

 

Postaukset siis jatkuu! :)