Hei!

Olipa ilahduttavaa huomata että täällähän on väkeä käynyt vaikka blogi totaalisella "lomalla" olikin. Kesä oli ja on vieläkin, säät hellii nyt oikein kunnolla vielä päivän pari.

Itselläni kesä meni töissä. Onnekas kun olin, keväällä sain puhelinsoiton ja tarjottiin työtä koko kesäksi vanhassa työpaikassani. En kyllä miettinyt kahtakaan sekuntia päätöksen tekoa, koulustakin kun oli täysmittainen kesäloma. Sain olla taas ajanhermoilla sisustamisesta ja uusien materiaalien kimpussa! ;)

Mies puolestaan lomaili lasten kanssa ja ehdimme hieman pieniä kesäretkiäkin tehdä perheen kesken. Ilmat tosin eivät olleet ihmeellisiä, mutta koko kesän lapset ainakin ulkoilivat eikä heitä tuntunut kesän kylmyys haittaavan. Uimiset tosin jäivät vähäiselle.

Työn ja arjen ohella on myös harrastettu koko perheen voimin. Jalkapalloa, jalkapalloa, jalkapalloa.. :D

Ystäviäkin ehdin näkemään (tosin heitä haluaisi ehtiä näkemään vieläkin enemmän!) ja nauttimaan heidän kanssaan yhteisistä ajoista.

Remonttiakin haaveilin tälle kesälle, mutta se jäi todella pieneksi. Mutta remontti kuin remontti tuli tehtyä, siitä lisää myöhemmin. ;)

Siinä kai tässä pikainen kelaus kesästämme. Ei mitään ihmeellistä mutta onnistunut ja mukava fiilis kesästä kyllä jäi.

Kouluun palasin samoihin aikoihin lasten kanssa ja uudella innolla odotan uusia oppeja lisää uuden alan parissa. Syksy onkin tuomassa paljon kivaa ja jännittävää.

Mitenkäs teidän kesänne sujui?

 

20150619_134051.jpg

(Jotakin tällaista kuosia tuli iskettyä takkahuoneeseen)