Muutama kuva kodistamme jouluasussa. Itse pidän suht hillitystä joulusisustamisesta ja joulu saapuu kotiimme pienin ripauksin punaista. Etenkin valkoisessa kodissamme pienikin määrä punaista tuo väriä loistavasti esille. Olohuoneessa punaista tyynyjen ja kynttilöiden muodossa.



Itselleni joulun tuntua tuo eniten jouluiset tuoksut ja makuelämykset ja tunnelmallinen valaistus. Saan itselleni joulufiilistä jo sillä että aamukahvin joukkoon ripautan pienen määrän piparkakkumaustetta/kardemummaa/kanelia.



Jouluna on sallittua myös lapsilla herkutella aamupalan jälkeen suklaakalenterista saaduista herkuista sekä piparkakkukalenterista jonka tänäkin vuonna tein takan reunustalle heinäseipääseen. :)



Haluan myös lapsille luoda aistielämyksiä joulusta. Unelmani olisikin että lapseni aikuisena muistaisi tietyistä mauista ja tuoksuista lapsuuden joulun sanoen "tämä maistuu samalta mitä äiti teki aina jouluna.." tai että "tämä tuoksuu samalta miltä lapsuuden kodissa tuoksui jouluna".



Muut tilat ovat melko hillityn punaisesti sisustettuja, mutta keittiöön halusin ns. mökkimäistä tupa-fiilistä. Keittiöön laitoin punavalkoiset jouluverhot, punainen matto ja punaisia purnukoita.



Altaan reunustakin sai tilpehöörejä yllensä.. :)



&-sisustusmerkki, Hyvää Joulua- joululyhty.



Hämäräistä iltatunnelmaa...



Takkahuoneen joulutunnelma.

Siinä pienimuotoinen esittely joulukodistamme. Lisäilen yksityiskohtia myöhemmin vielä lisää. :)

Mitä väriä teiltä lötyy tänä jouluna sisustuksestanne?