IMG_6095.jpg

 

Tämän vuoden marraskuu on (ja on osittain jo ollut) melkoisen juhlantäyteinen, mielenkiintoinen ja jännittävä. Huomenna vietämme lasten yhteisiä tytön 10v & pojan 8v synttäreitä. Heti aamusti aloitin leipomisen ja monen monta uutuutta tuli taas testattua, niistä kuvia ei juurikaan enempää ettei tulevat vieraat saa vihjeitä.. ;) Kuitenkin jotakin ennestäänkin tehtyä on tarjolla, pojan toiveesta Kinderpiirakkaa.

 

IMG_6109.jpg

 

.. Ja monta uutta..

 

Lokakuun viimeisenä päivänä vietimme tytön kaverisynttärit joista blogipostausta voi katsoa TÄÄLTÄ.

Viime sunnuntaina vietimme isänpäivää ja blogissanikin kerroin järjestämästäni Brunssista. Sen voi lukea TÄÄLTÄ.

 

IMG_2073.jpg

 

Ensi viikosta lähtien alamme pukemaan kotia odotellen joulua. Jouluvalot saapuvat ikkunoille, osa matoista ja verhoista vaihtuvat. Joulu siis alkaa meillä!

Lisäksi miehelläni on tämän kuun lopulla syntymäpäivä.

 

kivi2.jpg

 

Mutta, erityisen maininnan arvoinen tulee oleman päivä 28.11. Tuolloin koittaa meidän 10-vuotis hääpäivä! Tänä vuonna se osuu perjantaille ja olemme tuolloin järjestäneetkin kyseiselle päivälle ikimuistoisia hetkiä. <3

Ja sen verran hyvin tuo mies vaimonsa tuntee että järjesti meikäläiselle viime viikolla suurempaakin suuremman yllätyksen jota en ikimaailmassa olisi osannut odottaa. Miettinyt itsekseni ja parille ystävälle maininnut kyllä kuinka mukavaa olisi, mutta että ihan oikeasti... Menemme mieheni kanssa tammikuussa APULANNAN Kosto kaikista vuosista-jäähallikeikalle!!! Nyt en edes tiedä miten maltan tuonne saakka sitä edes odottaa? ;) Liput ja hotellit ovat kuulemma varattuina joten minun ei tarvitse tuolloin kuin vain lähteä mukaan!

Tämän kuun aikana lisäksi selviää omat tulevaisuuden suunnitelmat. Tai no, suunnitelmat ovat valmiit, mutta toteutuvatko ne, jää nähtäväksi?

Kuitenkin, jottei kuukausi sisältäisi pelkkää juhlaa ja vatsanpohjaa kutittavaa jännitystä, elämä muistutti olemassaolostaan ja pisti käymään nöyränä polvillaan. Lapsen terveyden puolesta olisin valmis antamaan itseltäni kaiken pois. Onneksi selvisimme (isolla) säikähdyksellä ja reipas potilas toipuu hyvää vauhtia! :)

Näiden koettelemusten muistuttamana onkin hyvä haalia juhlan aiheita aina sopivan tilaisuuden tullen.

Osuuko teille samalle kuukaudelle usein "ruuhkaa"? ;)