Vuosi on päättymässä. Tänään tulee kuluneeksi 11 vuotta siitä kun mieheni kanssa mietittiin "..voisihan sitä meistä tulla jotakin.." ;)

Tämä vuosi oli ehkä elämäni tapahtumarikkain vuosi. Tältä vuodelta ei säästytty suurilta ja liian monilta suruilta, liian monilta menetyksiltä ja murheilta. Tänä vuonna on valutettu kyyneliä monen vuoden edestä ja eletty surun monia eri vaiheita. Lapsillemme tämä vuosi toi eteen heidän ensimmäisen läheisen kuoleman.

Elämä ottaa, mutta myös antaa.
Onneakin tähän vuoteen on mahtunut monta kiloa! Saimme kokea mieheni siskon ja hänen miehen täydelliset juhannushäät ja nähdä heidän onnellisen päivän. Tällä hetkellä heilläkin masun kasvatus operaatio loppusuoralla. <3 Samoin kuin veljelläni ja hänen puolisollaan, laskettuaika juuri näinä hetkinä. Eilen olimme ihastelemassa toista läheisen vastasyntynyttä joten vauvoja ei ainakaan tulevalta vuodelta puutu! Ihanaa! <3 Ja onhan niitä rakkauden täyteisiä päiviä häiden muodossa luvassa ensivuodellekin.. ;)

Tänä vuonna tein täydellisen epäitsekkään teon joka toi itselleni haikeutta ja luopumista, mutta nähdessäni kuinka paljon onnea se on tuonut lähelleni, on päätös ollut sen arvoinen.
Sopivassa mielessä olen osannut olla tänä vuonna myös itsekäs ja se on tuonut minulle tänä vuonna paljon fyysistä ja henkistä lujuutta jota tänä vuonna onkin tarvittu.

Kaiken kaikkiaan vuosi on ollut opettava. Elämälle on oltava nöyrä ja otettava vastaan se mitä itse ei voi asiaan vaikuttaa. Mutta loppujen lopuksi todella paljon voimme itse olla vaikuttamassa jonka vuoksi onkin muistettava että ei oikaista sieltä jossa aita on matalin. Joskus sitä on vain riuhdottava yli korkeimman kohdan jotta ymmärtäisimme taas monta muuta hyvää asiaa.

Kliseiseltä kun se kuulostaakin, vuosi opetti ne tärkeimmän seikat taas: Perhe, terveys, rakkaus ja läheiset ympärillä. Niistä pidän kiinni! <3

Onnea, iloa ja rakkautta Uudelle Vuodelle!

-Kodin Onni-