IMG_4489-normal.jpg

 

Tällä kertaa postausta aivan aiheen vierestä, mutta joskus näitäkin. :) Kokosin kuvattavaksi käyttämiäni hajuvesiä jotka ovat suosikkejani ja samalla kysyn mikä on sinun lempi hajuvetesi? Vinkkejä hyvistä uusista tuoksuista otetaan vastaan!

 

IMG_4493-normal.jpg

 

Aloitetaanpas tuoksuista jotka ovat jo niin loppusuoralla että pulloa kallistaessa oikeaan suuntaan saa vielä viimeiset suihkaukset näistä pulloista. :)

* Escadan tuoksuista en huonoja ole koskaan tuoksutellut, ne ovat vain niin hyviä! Ja sen kertoo likimain tyhjä pullokin.

* Versacen Brigth Crystal-tuoksu on ollut aiemmin lempituoksuni ja nyt harmittaa kun tätä makeaa ihanuutta ei ole jäljellä enää juurikaan...

* Lanvin Marry me!-tuoksu sen sijaan oli myös ihastuttava pitkän aikaa kunnes kyllästyin tuoksuun ja käytin sitä lähinnä ajatuksella "saa tämänkin kulutettua loppuun". Edelleen tuoksu tuntuu nenään miellyttävältä mutta jokin vain siinä kyllästyttää.

Joka tapauksessa, nämä tuoksut ovat kuuluneet aiempiin lempituoksuihini. Ja etenkin tuota Versacea ostan varmasti lisää!

 

IMG_4494-normal.jpg

 

No sitten on tämän Ralph Lauren Big Pony Pink 2-tuoksun vuoro.

 

IMG_4495-normal.jpg

 

Eräällä laivareissulla tuoksutin tätä tuoksua ja olin aivan myyty! Mietin ostanko vaiko en ja mielessä harmittelin että kaapeissa on vielä paljon tuoksuja joita pitäisi käyttää pois ennen taas uuden ostamista. En ostanut ja se harmitti suuresti.. Kunnes hetken matkan jälkeen päätin että minä ostan tuon tuoksun ja lähdin etsimään tuoksua kaupungista joka ainoasta mahdollisesta liikkeestä eikä kenelläkään ollut tätä myynnissä! Harmittelin asiaa ja kun seuraava laivareissu koitti, ostin tämän ilman minkäänlaista uudelleen tuoksutestaamista ja olin onnessani tämän saadessani viimein. Mutta ottaessani tämän tuoksun käyttööni muistin sen tuoksun aivan toisenlaiseksi eikä se enää ollutkaan se "maailman paras tuoksu!" Käyttö on jäänyt todella vähäiseksi. Pitääkin ottaa tämä käyttöön taas silloin tällöin, tuoksu on siis kuitenkin ihan hyvä. :)

 

IMG_4497-normal.jpg

 

Tätä herkkutuoksua olen käyttänyt jo yhden kokonaisen pullon verran ja kuvassa näkyvä pullo on jo toinen. Rakastan tätä! Tuoksu on Viktor&Rolf Flowerbomb.

 

IMG_4499-normal.jpg

 

Alkuvuodesta löysin tämän uuden tuoksulöydön ja päätin ostavani sen kesätuoksuksi! Burberry Body Tender.

 

IMG_4500-normal.jpg

 

Tässä ovat siis minun kaksi lempparia ja tällä hetkellä käytössä olevat ihanat tuoksut!

 

IMG_4501-normal.jpg

 

Mieheni tuoksuja en kaapista ottanut kuvattavaksi muita kuin tämän joka on minun makuuni ehdottoman paras! Ostin tämän miehelleni todettuani ensi nuuhkaisulla tämän olevan todella hyvä! :) Giorgio Armani Acqua Di Gió.

 

Oliko näistä tuoksuista jokin sinulle tuttu? Mikä on sinun lempi hajuvesi ja miksi? Vinkkaa hyviä tuoksuvesiä!