IMG_1471-normal.jpg

Tänään tällaistä höpöhöpö postausta. :) Maanantaina kävimme lasten kanssa toppahousu ostoksilla ja kiertäessämme kaupungilla kävimme myös kaupassa josta mukaani tarttui ainoana ostoksena olohuoneen hyllykön päällä oleva tekstitaulu. Koska ostos oli kyseisestä paikasta ainoa, nappasin maksamisen jälkeen ostoksen vain kainalooni ilman otospussia tms ja laukkuuni se oli liian iso. Siispä kuljin taulu kainalossani. Kunnes olimme lähdössä kotia kohti ja laahustimme autolle teki tytär huvittavan havainnon: "Äiti, sä oot ihan meidän kodin värinen!" Ahaa, siis olinko muka? ;)

IMG_1465-normal.jpg

Itse en edes huomannut asiaa! :D Tullessamme kotiin pyysin tyttären vielä napata kuvat päivän värityksestäni. Ja tottahan hän puhui! ;)

IMG_1467-normal.jpg

Käsivarsilla riippui vielä samaan värikollaasiin kuuluva laukku! :D

IMG_1469-normal.jpg

Eikä tuo väritys tuosta paljoa takin riisumien jälkeenkään vaihtunut. Mietin vain kuinkahan monta ihmistä on ajatellut minun liihustaneen kyltti kainalossa heidän ohitse että eipä jää epäselväksi mikä mahtaa olla rouvan lempiväri, saati minkävärinen huusholli on. :D Koomisinta vielä että rakastan käyttää vaatteissa väriä! Mutta en näköjään tämän viikon maanantaina. ;)

IMG_1473-normal.jpg

Oli miten oli, mutta taulu on hieno! :)