Tämä ihanuus löytyi uudesta Kotivinkin Jouluherkut-lehdestä, Valion mainossivulta. Ohje sisälsi niin monta mielenkiintoista makua että oli pakko testata enkä pettynyt!

Ohje:

150g Bastogne-keksejä
75 g margariinia

Tiramisutäyte:

2 liivatelehteä
1 prk vaahtoutuvaa suklaakermaa
1 prk tiramisu-maustettua rahkaa
1 rkl kahvia

Väliin:

1 1/2 dl omena- tai viikonahilloa (itse laitoin omenahilloa)

Rommirusinatäyte:

2 liivatelehteä
2 dl vispikermaa
2 prk rommirusina-maustettua rahkaa
1 rkl kahvia

Murenna keksit keksit ja lisää margariinisula. Painele irtopohjavuoan pohjalle. Vaahdota suklaa kerma, lisää rahka ja lisää joukkoon kahviin liuotetut liivatteet. Kaada vuokaan, hyydytä.
Lisää hyytyneen kakun päälle hilloa ja valmista toinen täyte: vaahdota kerma, lisää rahkat ja lisää joukkoon kahviin liuotetut liivatteet. Hyydytä kakku. Koristele.



Rommirusinatäyte, omenahillo, tiramisutäyte ja keksipohja kerroksittain.



Koristelin yksinkertaisesti: ylijääneistä pohjan keksimurusista.