PA180066-normal.jpg

 

Juuri tänä päivänä, tasan 10 vuotta sitten koitti päivä joka mullisti minun ja mieheni elämän. Meistä tuli pieni nuori perhe tasan klo 17.44. Muutama päivä aiemmin olin saapunut sairaalaan raskausmyrkytys riesanani. Muutama viikko ennen laskettua aikaa koitti päivä jolloin syliimme saapui terve ja kuten jokainen vanhempi omasta lapsestaan sanoo, maailman ihanin ja kaunein tyttölapsi.

Yhtäkkiä maailma pyörähti kokonaan ympäri kaikelta osin ja maailma ei ollut entisensä. Se oli paljon parempi.

 

PA150035-normal.jpg

 

Jotakin niin uutta ja ihmeellistähän tuo pieni ihminen oli että muistan kuinka hänen nukkuessaan sitä ei osannut muutakuin katsella ja ihmetellä häntä. Esimmäisenä lapsenlapsena ja lapsenlapsenlapsena (minun puoleltani) hän sai heti syntymästään jakamattoman huomion, kuten kuuluukin. ;)

Mutta aivan yhtäkkiä, koitti päivä 14.10.2014. Ja mitä oli tapahtunut? Tuo juuri syntynyt lapsi täyttää 10 vuotta! Siis miten ihmeessä? Tottahan toki sille matkalle on mahtunut hurjasti elämää ja kaikkea uutta jokaiselle päivälle, mutta että 10 vuotta? Miten ihmeessä aika voi kulua niin nopeaan? Juuri kun sitä vielä ihmeteltiin ja riemuittiin ensimmäisiä askeleita, ensimmäisiä sanoja, apupyörien pois ottamista pyörästä, esikoulun alkamista, koulun aloitusta ja vaikka mitä!

Muistan vielä niin hyvin kuinka tytön ollessa 5 vuotias ja häneltä kysyessä kuinka vanha olet, hän ylpeänä vastasi "KOKO KÄSI" ja näytti viittä sormea! :D Ja nyt hän on jo kaksi kättä! ;)

 

Kuva%20025-normal.jpg

 

Juuri tuon samaisen vauvani kanssa lähden tänään juhlistamaan hänen päiväänsä kaupungille shoppailemaan ja syömään. Saimme päivän käyttöömme "tyttöjen kesken" ja otamme siitä ilon irti! :D

Onnea oma Rakkauspakkaus! <3