t%C3%A4hti-normal.jpg

 

Monesti minulta ollaan kysytty mitä pihallemme kuuluu tänä päivänä. Tämä onneton "puutarhuri" näyttää takapihan kuvat joka kertoo sen...

 

IMG_3879-normal.jpg

 

IMG_3873-normal.jpg

 

IMG_3877-normal.jpg

 

IMG_3883-normal.jpg

 

IMG_3881-normal.jpg

 

Vastaus: Tasaista ja tylsää! :D

Tänä kesänä emme tule tekemään pihaa sillä tämä kesän aika menee muuhun. Viime kesänä saimme todella paljon pihaa tasoitetuksi ja paikoitellen jotakin nurmikkoakin onnistumaan. :) Etupiha vaatii vielä oman hommansa ja autotallikin odottelee pohjia ja rakentamisen aloitusta. Terassi pitäisi käsitellä ja rakentaa kaiteet, joitain istutuksia pitäisi laittaa, ulkovalaisimet pitäisi asettaa ja ja ja ja... :) Tontin reunalle haaveilen kasvimaata, mutta suosiolla jätän sen nyt tulevaisuuden haaveeksi. En nimittäin ole minkään sortin rikkaruohon nyppijä. :/ Sen vuoksi meidän pihan tulevat (jos tulee..) kukkaloistotkin taitaa olla lähinnä pihalle sijoiteuissa kukkaruukku-asetelmissa.

Haluaisin vaikka ja mitä pihaamme ja tietäisinkin kyllä tarkalleen mitä, mutta yhdessä kesässä ei paljoa ehdi pihaa laittamaan ja samalla se syö niin mahdottomasti aikaa ja rahaa. Eli pikkuhiljaa kesä kesältä tätä edistetään. Olemmekin sopineet että kun esikoinen pääsee ripiltä, pihamme on valmis! ;)

Nyt nautimme vain tasaisesta ja vihreästä pihasta jossa riittää tilaa temmeltää. :)

Aurinkoista päivää! Itse starttasin aamun raikkaalla aamulenkillä nauttien auringosta!