Täällä ollaan taas! :)

Alkujaan tarkoitus oli aloittaa leivonnaisten postauksilla, mutta en saa liitettyä kuvia ollenkaan! Höh! No, illalla uusi yritys taas. :)

Mutta "pieni" hiljaiselo oli blogin osalta hetken aikaa. Melkoisen kiireinen huhtikuu on ollut ja osa siitä on kulunut sairastellessakin. Tämä kevät on ehdottoman ihanaa aikaa ja se saa aivan uutta virtaa meikäläiseen! Täällä ollaan kaiken kiireisen arjen keskellä leivoskeltu ja sisusteltu josta tulen teillekin niistä kuvia jakamaan! :) Innostuin poikamme pyynnöstä tekemään hänen huoneesta "isojen poikien"- huoneen tulevalle ekaluokkalaiselle ja mielestäni onnistuinkin siinä ja lopputulos on mukava ja raikas.

Uusia herkkujakin on keittiön puolella testailtu ja on tullut pari kevyttäkin herkkuversiota ideoitua. Tosiaan laitan pikkuhiljaa niitä blogiinikin jos nuo kuvat nyt onnistuvat pikapuolin tänne liittää.

Aurinkoista sunnuntaita teille! :)

Niin ja ehdotelkaa toivepostauksia! Mitä TE haluaisitte blogistani lukea näin keväällä? Heittäkää ehdotuksia ja ideoita, poimin niistä vinkkejä tuleviin kirjoituksiin! :)