IMG_8051-normal.jpg

 

Nyt kun blogitauko on ohitse ja viimeinkin joka päiväinen innostus bloggaamiseen on löytynyt, on syytä palkita myös teidät lukijat siitä kuinka ihanasti olette täällä blogissa tauosta huolimatta vierailleet.  <3 Ja unohtamatta uusia lukijoita, kuulutte siihen samaiseen kultaiseen joukkoon! <3 Aito 100%:n kiitos siitä teille jotka tänne sivuilleni eksytte, ja ennenkaikkea viihdytte. On siis mainio syy laittaa blogiini käyntiin ARVONTA! :)

Kuinka moni teistä tiesi että vuoden suurin kohokohta, odotukseni ja täysi panostukseni on joulu? ;) Siispä sen mukaan toimii arvontakin..

Arpalipun saa lunastettua jättämällä kommenttikenttään nimimerkin, sähköpostiosoitteen (ei näy muille) tai oma blogiosoitteen. Sekä sen tärkeimmän, eli KOMMENTIN kysymykseen:

Mikä blogissani joulun alla on mielenkiintoisinta TAI mikä olisi mieluisinta jouluun liittyvä postaus?

Rohkeasti kommentoimaan niin vanhat kuin uudetkin lukijat!

Arvonta-aikaa on marraskuun 15. päivään asti.

Toivon runsasta osallistumista ja saattaapi olla että lähestyvän joulun odotuksen vallitessa saatan arpoa lohdutuspalkinnonkin! ;)

Ja kuten sivupalkissa lukee, myös s.postiosoitteeseen [email protected] saa lähettää kommentteja, ideoita, kysymyksiä tulemaan. :) (Mutta siis varsinaiseen arvontaan osallistuminen onnistuu tähän kommentoimalla).

ARPAONNEA TASAPUOLISESTI KAIKILLE!