IMG_9093.jpg

 

Aina kevään saapuessa iskee vimmattu sisustusinto ja halu raikastaa kotia. Vielä en ole ennättänyt aloittaa keväistä sisustamista, mutta huomasin yllättäen että kotimmehan on puolivahingossa ikäänkuin riisuttu tyhjäksi. Viime ajat ovat olleet arjessa melkoisen kiireistä, joten koti on itsestään muuttunut arkisen käytännölliseksi ja helppohoitoiseksi.

Verhot ovat odottaneet kohta kuukauden pesua ennen kuin päätyvät takaisin ikkunoihin, samoin osa matoista odottelevat pesulaa. (..ehkä ne pitäisi kuitenkin viedä ensin sinne..). Oli miten oli, tyhjät ikkunat onneksi täyttyvät valosta ihanasti!

Arkisesta "riisutusta" kodistamme nyt arkistakin arkisempia kuvia...

 

IMG_9088.jpg

 

IMG_9091.jpg

 

Eteistilan lipastoa valaisee tyttären tekemä valokehys.

 

IMG_9095.jpg

 

IMG_9106.jpg

 

IMG_9098.jpg

 

Vieras wc kaipaisi jo pikkuhiljaa uudistusta.

 

IMG_9112.jpg

 

IMG_9110.jpg

 

Kodinhoitohuoneen väripilkkuna toimii pojan tekemä käsipyyhe.

 

IMG_9101.jpg

 

Makuuhuoneemme tulee olemaan seuraava remppakohde. Taptit olisi tarkoitus uusia kokonaan ja uudistaa kokonaan värimaailma. Makuuhuoneestamme on käynti pieneen huoneeseen johon olisi viimeinkin tarkoitus alkaa rakentamaan se kauan suunniteltu pukeutumistila. Tällä hetkellä kyseinen huone toimittaa säilytystilaa ja on likimain lattiasta kattoon tavaraa... Samalla saisi siis hieman karsittua nurkista pois tavaraa.

 

IMG_9121.jpg

 

Kotimme ainoa värikokoelma löytyy makuuhuoneen nurkasta kehonhuoltovälineistä. :D

 

IMG_9108.jpg

 

Kerttu-koiramme peti on ollut pitkän tovin takkahuoneen seinustalla, mutta nyt siihen on muuttanut kahden istuttavan pulpetti. Kyseiselle seinustalle olisi tarkoitus luoda pienen pieni työskentelynurkkaus läppärille ym.

 

IMG_9113.jpg

 

IMG_9103.jpg

 

Käytännöllisistä syistä Kertun petipaikkakin muuttui. Vietämme eniten aikaa olohuoneessa ja koska Kerttu on kuuroutunut, pysyy nyt koiravanhuskin kartalla meidän muiden menoista. Sängystä on näkymät koko kodin ympäristöön.

 

IMG_9116.jpg

 

IMG_9118.jpg

 

IMG_9100.jpg

 

Odotan innolla kun aikaa on enemmän ja saa alkaa rakentamaan kevättä kotiin todenteolla. Etenkin kun kevät innostaa käyttämään värejäkin enemmän.

 

IMG_9125.jpg

 

Mukavaa keskiviikkoa!