IMG_4828-normal.jpg

 

Pitkästä aikaa tein arkistakin arkisempaa mutta aina yhtä maistuvaa kotiruokaa: jauhelihamureketta! Tämän valmistus ei voisi olla helpompaa ja siltikin joka kerta maku on niin herkkua! Perunamuusin kanssa tämä on oiva makupari.

n.500 g naudan paistijauhelihaa

1 pss sipulikeittoaineksia

1 prk kermaviiliä

Taikina vaivataan tasaiseksi massaksi. Voitele/vuoraa leivinpaperilla paistovuoka ja levitä massa siihen. Paista uunissa 225 asteessa kunnes mureke on kypsä.

 

IMG_4817-normal.jpg

 

IMG_4826-normal.jpg

 

Taikina uuniin ja sitten odottelemaan ruoan valmistumista...

 

IMG_4829-normal.jpg

 

Valmiina ruokapöytään!

Joskus ripottelen pinnalle juustoraastetta/ viipaloin tomaatteja/ taikinan väliin fetapaloja/ ym ym!