IMG_8398.jpg

 

Tein eilen mukavan reissun Ikeaan lasten ja vanhempieni kanssa. Mikäs sen parempaa tapaa viettää lomaa kuin sisustusostoksia tehdessä.. ;) Eteinen oli kotiin saavuttuamme täynnä tavaraa.

 

IMG_8429.jpg

 

Olin varsinaisesti hakemassa Ikeasta ainoastaan kodinhoitohuoneeseen kenkäkaappia ja koomisesti se olikin ainoa joka ei reissulta tullut mukaan joten uusi reissu on tehtävä kun autossa on enemmän tilaa. ;) Myös piirakkavuoka ja jälkiruokakulhot olivat tarkoituksena ostaa ja ne onnekseni löysinkin. Myös koko perheelle oli tarkoitus uusia tyynyt ja nekin tarttuivat matkaan.

 

IMG_8411.jpg

 

Akkuporakone lauloi samantien kotiin päästyään ja pojan huoneeseen tuli kasattua heti uusi tv-taso jonka kaikenlisäksi unohdin jopa kuvata. Lapset heti salakuvasivat äidin porakonepuuhastelua ja laittoivat isälle viestiä töihin, että kyllä tämä kasaaminen äidiltäkin sujuu. :D Lisäksi pojan koulupöydälle piti saada uusi valaisin ja poika ihastui tuohon hyvin siroon ja yksinkertaiseen valaisimeen.

 

IMG_8419.jpg

 

Tytärkin sommitteli huoneeseensa piristystä.

 

IMG_8425.jpg

 

Kylpyhuoneen wc-tilaan ostin valkoisen saippuapumppupullon sekä aloevera-kasvin.

 

IMG_8433.jpg

 

Olkkariin tekovehkaa sillä aidot ei tahdo kauaa hengissä pysyä. ;)

 

IMG_8401.jpg

 

IMG_8406.jpg

 

IMG_8400.jpg

 

Makuuhuoneeseen löytyi lisäksi yöpöytä-valaisimet. Lisäksi mukaan tarttui perus valkoisia pussilakanoita ja aluslakanoita vaikka olenkin vannoutunut Finlayson-lakanoiden käyttäjä.

Kenkäkaappi pitää vielä jossakin kohtaa hakea ja uusi reissu tehtävä, hih... ;)