Tänä vuonna on tapahtunut jotakin ihmettä... Minä, varsinainen jouluihminen ei ole saanut joulufiilistä sitten millään! Mahtaako olla lumettomuuden syytä vai mitä, mutta onneksi se innostus sieltä tällä viikolla löytyi.
Kävin ystäväni luona tiistaina ja heidän kotinsa oli niin kauniina joulusta ja aivan kuin suloinen nukkekoti! Jotenkin se punainen sai valloittamaan joulumielenikin ja heti kotiin palattua käärin kaikki matot rullalle, heitin autoon ja lähdettiin lasten kanssa viemään niitä pesulaan. :D Piparkakkutaikinan tekoon ja eilen käväisimme joulushoppailulla! Eilen vaihdoin keittiöön jouluverhot ja kaivoin esille Joulu-laatikkoni joka sisälsi toinen toistaan ihanampia joulun koristeita. Joka vuosi laatikoiden avaus on jännää, sitä ehtii unohtamaan mitä sieltä löytyykään. Olisimpa ottanut laatikot tutkittavaksi aiemmin, varmasti olisi joulufiilis saapunut! :)



Tänään onkin vuorossa joulukalenterin tekoa lapsille piparkakuista ja sen jälkeen moppi heilumaan ja kämppä kiiltämään joululaulujen tahtiin! Perjantaina joulun puhtaat matot lattioihin niin eiköhän sitä fiilistä ala löytymään. :)