IMG_2011-normal.jpg

 

Heippa! Täällä ollaan taas pikku hiljaiselosta huolimatta tällaisella hölynpölyn postauksella. :)

Tämä viikko on ollut totaalista kiirettä kaikinpuolin ja yritän mahdollisimman pian vastata tulleisiin kommentteihinkin kyllä. Tänään päiväni oli totaalinen perjantain 13. Viime yönä riehunut myrsky katkoi sähkömme 11 tunniksi ja päälle nousi pienen pieni stressi kuinka viikonloppuna viettämämme synttäreiden mahtaa käydä. Lauantaina poikamme synttäreitä tulee juhlimaan mieheni suku ja sunnuntaina vuorossa on oman sukuni vuoro lasten yhteis synttäreille. Kaikki suunnitelmani ajankäytöstä meni niin päin metsää sähköjen puuttessa että voihan jestas! Aamu ilman tukevaa lämmintä puuroa ja KAHVIA ei taannut lupaavaa alkua päivälle. Aamuinen treenikin sujui kehnosti kun en ole tottunut pelkkiin ruisleipä-aamiaisiin ja kahvittomiin aamuihin. :/ Paniikki jääkaappiin ostetuista leivontatarvikkeista - kuinka kauan sähköt vielä puuttuvat - säilyykö tavarat - koska nostetaan ne ulos viileään ym. Myönnän, olen liian mukavuudenhaluinen ja tarvitsen niitä sähköjä, piste!

Ainiin, ja kuinka imuroin?!?!?!!?

Lisäksi viikkomme on sisältänyt jos jonkinlaista ylimääräistä ohjelmaa ja ajankäytön organisoimista. Tosin, en valita, ei meikäläiselle joutenolo ja makoilukaan maistu joten parempi pysyä liikkeessä ja pieni stressi päällä niin toimiikin tehokkaammin! ;)

Joka tapauksessa sähköt palautuivat niin että iltapäivällä pääsin tehokkaseen leivontapuuhaan ja ahersinkin keittiössä reippaat 5 tuntia. Kaikki on juhliin valmista kakun loppusilauksia vailla. :) Eli tiedossa on synttärikuvia herkkupöydistä, kokeilussa uusiakin reseptejä!

 

IMG_2007-normal.jpg

 

Kuvissa koiravanhuksemme herkuttelemassa omasta joulukalentereista saatuja herkkupaloja. Jestas, nyt vasta huomasin että olen unohtanut näyttää teille tämän vuoden itsetehdyn kalenterin lapsille! Siihenkin liittyy hauska tarina ja laitankin siitä viimeistään ensi viikolla kuvia teillekin.

Jouluvalmisteluiden loppusilaus tapahtuu ensi viikolla kun saan "joulumatot" ja loput joulutekstiilit pestyinä paikoilleen. Poikamme jalkapalloharkat jäävät joulutauolle joten aikaakin jää hieman enemmän jatkaa jouluun valmistautumista. ;)

Sanokaahan rehellisesti mikäli nämä "turhat" postaukset leivonta-/sisustusblogissani eivät kiinnosta! :)

Ja hei, minua kiinnostaisi tietää kuinka teillä tullaan viettämään aattoa? Kotosalla? Sukulaisissa?

Meilläkin on ennestään poikkeava aatto, siitä lisää myöhemmin! :)